margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: To jak nagrasz płytę to ja chcę autograf .

najpierw załatw mi promotora :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: CKE poda klucz odpowiedzi? A jak tak to kiedy można się go spodziewać?

to pytanie nurtuje mnie od kilku godzin ;D
smencik
smencik
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: myślałem nawet nad tym, dali by mi flaszkę wódki i mógłbym spróbować, kiedyś po pijanemu przez kilka godzin nawijałem rymem z sensem o czym dowiedziałem się z nagrań koleżanek na telefony, bo oczywiście tego nie pamiętam. to chyba tkwi w podświadomości... :D

Nie no serio możesz spróbować :tak: Może wyrośniesz na drugiego Ostrego :and: Nigdy nic nie wiadomo.
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja na brudno też nie piszę ale muszę się zastanowić co mam dokładnie napisać bo dopiero wtedy mam powtórzenia :P

ja na brudno chyba ze dwa zdania napisałem, bo chciałem, żeby ładnie brzmiały, a chwilowo się skupić nie potrafiłem :)

w sumie to i tak się zmuszałem do skracania wszystkiego. normalnie to jak mam miejsce na wypracowanie to piszę od deski do deski, na pierwszej próbnej zakończenie pisałem w brudnopisie :rotfl:
qtase0101
qtase0101
  4 maja 2009

a mi poszło całkiem dobże:rotfl:

smencik
smencik
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: dobże

Wierzę na słowo.
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie no serio możesz spróbować Może wyrośniesz na drugiego Ostrego Nigdy nic nie wiadomo.

wolę się zająć bardziej pożytecznymi sprawami...

a poza tym po tym jak ostatnio napisałem jeden tekst i kumpela z którą miałem zayebisty kontakt przestała się urażona do mnie odzywać, a szkolna pedagog zadzwoniła do matki, że z tego tekstu i mojego zachowania wynika iż chcę się zabić, jakoś przestałem mieć ochotę na pisanie jakichkolwiek tekstów, a o życiu to już w ogóle ;C
Encore26
Encore26
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a mi poszło całkiem dobże

mi tesz :and:
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Wierzę na słowo.

raczej wieżysz :lol2:
AgniesiA0320k
AgniesiA0320k
  4 maja 2009

a jakie relcje miał on z córkami???

hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a jakie relcje miał on z córkami???

proste, jedna go wyzyskiwała, a druga mu obiadki gotowała :lol2: to tak w skrócie, ogólnie w tym fragmencie wszystko było ;)
Larusch
Larusch
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: myli błąd rzeczowy z kardynalnym.

jaki blad trzeba popelnic aby to byl blad kardynalny?
qtase0101
qtase0101
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: dobże

dobrze:D
hehe
AgniesiA0320k
AgniesiA0320k
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: proste, jedna go wyzyskiwała, a druga mu obiadki gotowała to tak w skrócie, ogólnie w tym fragmencie wszystko było ;)

a to chyba bedzie ok..bo tak teraz patrze i nigdzie nie ma jego charakterystyki na google..albo ja slepa:D
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jaki blad trzeba popelnic aby to byl blad kardynalny?

tłumaczyłem już wcześniej, taki żeby świadczył o kompletnym nieznaniu realiów utworu i epoki w której on był napisany... tak naprawdę każdy egzaminator inaczej to definiuje, pewnie są jakieś wytyczne, ale trudno by wszyscy jednakowo się do nich stosowali.
W każdym razie spokojnie, trudno jest taki błąd popełnić.
qtase0101
qtase0101
  4 maja 2009

fajna jest laska w żakiecie :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.