margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

wyzeej
wyzeej
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: CKE chyba nie podaje swojego klucza odpowiedzi

Bez klucza nie ma co liczyc punktów, bo wychodzi na to, że każdy portal ma swoje odpowiedzi.
hehaka
hehaka
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: hmm..nie cytowales mojego fragmentu:P hmm...milo by bylo gdyby bylo wiecej..ale nigdy nie bylam dobra uczennica..ucze sie na 3:D tak wiec:P no i z poalak za dobra nie jestem i z anglika tez masakra;//

jak juz napisalam, 'mówilam do siebie' oda do ambicji ;-)
ja z polskim zawsze miałam najwiecej problemow, szczegolnie z pisaniem wypracowań wszelkich, moja praca przewaznie jest streszczeniem. Wszystko wydaje mi sie bez sensu i kresle, maze, poprawiam, doprawiam. ;-)
na szczescie u mnie z niemieckim lepiej. : >
smencik
smencik
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Bez klucza nie ma co liczyc punktów, bo wychodzi na to, że każdy portal ma swoje odpowiedzi.

No i dlatego wszyscy tak panikują :and: Ale CKE chyba nie ułatwi sprawy, gdyż na ich stronie nie widzę żadnych kluczy, nawet do testów gimnazjalnych :and:
xxKamilusia18xx
xxKamilusia18xx
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No i dlatego wszyscy tak panikują Ale CKE chyba nie ułatwi sprawy, gdyż na ich stronie nie widzę żadnych kluczy, nawet do testów gimnazjalnych

Podają stronę interii ale tam też jest napisane "Wypełnili nasi specjaliści"... Ble, ble, ble. Ile można czekać? Z tej interii to mi wychodzi 17/20. Jednak kilka rzeczy pomyliłam.
A będzie klucz odpowiedzi do prac?
xxKamilusia18xx
xxKamilusia18xx
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Bez klucza nie ma co liczyc punktów, bo wychodzi na to, że każdy portal ma swoje odpowiedzi.

I bądź to człowieku mądry, co? Co "specjalista" to inna odpowiedź a my musimy się podpasować do klucza.
4Pure
4Pure
  4 maja 2009

No i jak z tymi odpowiedziami?
W radiu mówili, że miały być o 17:00 :-|

Kamaa08
Kamaa08
  4 maja 2009

wkuwia mnie to ;/ ileż można czekac na ten klucz? jaja sobie robią czy jak?? ;/

najzajebistsza
najzajebistsza
  4 maja 2009
Konto usunięte

Własnie.
Jak Ci Przemo poszło?:ziober2:
wyzeej
wyzeej
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A będzie klucz odpowiedzi do prac?

Raczej tak, w sumie to nie czekam tak specjalnie na ten klucz.
Ale chce sprawdzić, jak to ogólnie wygląda.
Póki co, nie jest źle.
Zobaczymy w czerwcu.
Kashrius
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13332
Kashrius
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Kashrius: olaboga.. 3 raz powtórze i ani raz wieecej Jeśli mam być szczera, to może to być uznane nawet za kardynalny błąd, w końcu to jest nieznajomość tego, o czym się pisze, zupełnie inne hasła epok etc... jeśli Ci uzna to za np wynik stresu, jeśli nie powtórzyłeś tego kilka razy, to może po prostu kilka punktów Ci poleci za to... módl się o dobrego egzaminatora, ot co. Ogólnie u nas zawsze mówili "nie jesteś pewny, lepiej nie pisz" zwłaszcza jeśli chodzi o tak fundamentalne hasła.

:nielapie::nielapie::nielapie: załamałaś mnie :nielapie::nielapie::nielapie:
Filuteria
Filuteria
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: informacje które podałam na ten temat będą normalnie liczone tak?

Sądzę, że tak. Pisałaś na temat (czyt. o utworze, który podany został w temacie), jedynie zapis liczb Ci się pomylił. Uważam, że nikt Ci nie przekreśli tej części pracy. ; ) To raczej absurd.
Zatem spokojnie i bez nerwów. : )
wyzeej
wyzeej
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak Ci Przemo poszło?

nie chce mi sie siediec na dwóch forach. :Ziober2:

Ej, no banalna troche.
Chyba aż za fest. Jak liczyłem z tych przykładowych to mam okolo 16-17 .
Każdy portal ma inne odpowiedzi.
Prace napisałem w miare dokładnie. Myśle że będzie dobrze. ^^
Kamaa08
Kamaa08
  4 maja 2009
Kashrius
Kashrius: załamałaś mnie

daj spokój, egzaminatorzy to tez ludzie, sądzę, że jeśli byli by tak nieludzcy, to matury nie zdałaby nawet połowa :)
najzajebistsza
najzajebistsza
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ej, no banalna troche. Chyba aż za fest. Jak liczyłem z tych przykładowych to mam okolo 16-17 . Każdy portal ma inne odpowiedzi. Prace napisałem w miare dokładnie. Myśle że będzie dobrze. ^^

Zdać zdasz na pewno, tylko ciekawe właśnie jak z kluczem będzie, czy się wbiłeś, czy nie. :ziober2:
Temat jaki wybrałeś?
Kashrius
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13332
Kashrius
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Kashrius:załamałaś mnie daj spokój, egzaminatorzy to tez ludzie, sądzę, że jeśli byli by tak nieludzcy, to matury nie zdałaby nawet połowa :)

ale to taki debilny błąd ,który moze zadecydowac o mojej przyszlosci.. wszystko przez stres :krzeslo:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.