margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009

kod zdającego zależy od szkoły chyba :tak:

silkaaaaa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 7
silkaaaaa
  4 maja 2009

od klasy A B C i tak dalej i numeru w dzienniku

thomas893
thomas893
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: anioleceq: kazali wam pisać kod zdającego?

tfu.. pomyliło mi się :P nie kazali nam pisać ;P
silkaaaaa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 7
silkaaaaa
  4 maja 2009

no to dziwna sprawa

smencik
smencik
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no bo tego jest po dwa na egzamin, u nas pełno tego zostało, może macie sobie na każdy egzamin przynosić i naklejać

mi jeszcze 13 zostało, czyli razem miałem 15 :and:
thomas893
thomas893
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: mi jeszcze 13 zostało, czyli razem miałem 15

a że w ten sposób miałeś :P mi dali ładnie w kopercie tylko 2 naklejki akurat tyle ile było potrzebnych ;]
wyzeej
wyzeej
  4 maja 2009

Ja miałem wszystkie naklejki, przydały mi sie tylko dwie, reszte oddałem. Kod zdającego też wpisywałem, :D
A18 :D

anioleceq
anioleceq
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No, ale mi to dali do domu i nie wiem, czy to dobrze, czy mam głupią szkołę

u nas są ostrozni i wzieli ;d

Konto usunięte
Konto usunięte:

:woot: no to jestem w dupie, haha ;d ale jak nam sprawdzali przy odbieraniu prace to nikomu nie zwrócili uwagi, ze nie ma tego numerku ;/
thomas893
thomas893
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no to jestem w dupie, haha ;d ale jak nam sprawdzali przy odbieraniu prace to nikomu nie zwrócili uwagi, ze nie ma tego numerku ;/

później napisałem, że mi się pomyliło ;P nie wpisywałem kodu zdającego (pomyliłem z PESELem :P)... to wpisanie kodu zdającego zapewne zależy od szkoły, więc spokojnie ;)
smencik
smencik
  4 maja 2009

Ja miałem trzy cyfrowy kod zdającego, nie mający nic wspólnego ani z peselem, ani z klasą, ani z nr w dzienniku.. Jakiś dziwny :and:

hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja miałem trzy cyfrowy kod zdającego, nie mający nic wspólnego ani z peselem, ani z klasą, ani z nr w dzienniku.. Jakiś dziwny

w sumie to numerów trzycyfrowych jest 999 kombinacji, więc to pewnie od szkoły zależy ;)
LunaStellaSoleil
LunaStellaSoleil
  5 maja 2009

a ja wam powiem, że kodowi zdającego się nawet nie przyjrzałam ;p tylko przykleiłam gdzie trzeba i wsio. !
polski poszedł mi good - stwierdziłam tak po dorwaniu się do odpowiedzi ;D
był prosty ale co jak co - miałam stresa..

a zaraz śmigam na ustny niemiecki ;p

powodzenia wszystkim w angielskim ;p

Kashrius
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13332
Kashrius
  5 maja 2009

Trudny ten angielski :mrgreen: mimo wszystko list i wiadomość napisałem bo były latwe ale ze słuchu itp śmiało moge stwierdzić ze nie byly najlatwiejsze..

AggUssIaaaa
AggUssIaaaa
  5 maja 2009
Kashrius
Kashrius: Trudny ten angielski mimo wszystko list i wiadomość napisałem bo były latwe ale ze słuchu itp śmiało moge stwierdzić ze nie byly najlatwiejsze..

dokładnie a spodziewałam sie na odwrót bo zawsze to list jest trudniejszy :D
ale to wszystko przez to że nie wyraźnie mówią ci anglicy :mrgreen: (na kogoś wine trzeba zwali) :D
WychowanaPrzezRaap
WychowanaPrzezRaap
  5 maja 2009

I jak wrażenia ?
Dla mnie prosty z wyjątkiem tego czytania dotyczącego tej niepełnosprawnej malarki :and:.
Ale tak to łatwe, a już pisemne formy, wręcz wymarzone :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.