margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

AgniesiA0320k
AgniesiA0320k
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jak juz napisalam, 'mówilam do siebie' oda do ambicji ;-)

sorki..bo ja tez agnieszka:P juz zmeczona;/

Konto usunięte
Konto usunięte: z polskim zawsze miałam najwiecej problemow, szczegolnie z pisaniem wypracowań wszelkich, moja praca przewaznie jest streszczeniem.
to tak samo jak moja;///licze na 30%tak jak napisalam..;/
Kamaa08
Kamaa08
  4 maja 2009
Kashrius
Kashrius: ale to taki debilny błąd ,który moze zadecydowac o mojej przyszlosci.. wszystko przez stres

będzie dobrze, nie przejmuj się, skup sie na następnych egzaminach :)
najzajebistsza
najzajebistsza
  4 maja 2009
Kashrius
Kashrius: ale to taki debilny błąd ,który moze zadecydowac o mojej przyszlosci.. wszystko przez stres

Nie przesadzaj, pacy Ci przez to nie przekreślą, nie masz co panikować..
Zresztą nie w tym roku, to w następnym, świat się nie zawali.
xxKamilusia18xx
xxKamilusia18xx
  4 maja 2009

Prawie każdy twierdzi, że łatwa i ogólnie ok ale jednak czekamy na te klucze ;)

Kamaa08
Kamaa08
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Oficjalny klucz odpowiedzi do egzaminu maturalnego z polskiego nie będzie udostępniony w najbliższych dniach :( Centralna Komisja Egzaminacyjna odmawia nam wglądu do niego, a wszelkie odpowiedzi, które pojawiają się na wielu portalach internetowych są nieoficjalne i mogą nie być zgodne z oficjalnym kluczem i zawierać błędy!

o masz...
:and:
xxKamilusia18xx
xxKamilusia18xx
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: o masz...

Zawsze były podawane, to ciekawe dlaczego teraz nie chcą podać. Torturują nas strasznie.
Kamaa08
Kamaa08
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze były podawane, to ciekawe dlaczego teraz nie chcą podać. Torturują nas strasznie.

bo zobaczą nasze arkusze i specjalnie klucz zmienią, żebyśmy nie zdali, mówie Wam ;P
najzajebistsza
najzajebistsza
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: bo zobaczą nasze arkusze i specjalnie klucz zmienią, żebyśmy nie zdali, mówie Wam ;P

Albo zmienią tak, żebyście zdali.
Przecież w zeszłym roku jaki z tematem z Lalki był cyrk z kluczem, że w końcu mieli sprawdzać przymykając oko na klucz.
I chyba tak robili, patrzac na wyniki
anioleceq
anioleceq
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czym można sobie zasłuzyc na przekreslenie calej pracy?

pisanie nie na temat, nie wpisanie numerku tematu w odpowiednie miejsce (sprawdzaja wg klucza do 1 tematu wtedy.. :P)
Larusch
Larusch
  4 maja 2009

hmm wystarczy ze uzbieram jakies 9pkt,z wypracowania,jest to osiagalne,napisze ze praca byla krotka,z dwoma bledami rzeczowymi(napisalem,ze Tadeusz wybral Zosie bo Telimena byla od niej starsza i brzydsza co jest faktem,lecstądeusz sobie jedynie pomylil Telimene z Zosia,oraz napisalem,ze Telimena jest Złowroga,co kłóci sie z tekstem)

anioleceq
anioleceq
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: hmm wystarczy ze uzbieram jakies 9pkt,z wypracowania,jest to osiagalne,napisze ze praca byla krotka,z dwoma bledami rzeczowymi(napisalem,ze Tadeusz wybral Zosie bo Telimena byla od niej starsza i brzydsza co jest faktem,lecstądeusz sobie jedynie pomylil Telimene z Zosia,oraz napisalem,ze Telimena jest Złowroga,co kłóci sie z tekstem)

... skończ już to powtarzać! bosz.
DIVINE08
DIVINE08
  4 maja 2009
a w tym tekscie ze zrozumieniem w ostatnim pyt jak powinno byc?
I
I
I
O
I
?
I -infotmacja
O-opinia
smencik
smencik
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a w tym tekscie ze zrozumieniem w ostatnim pyt jak powinno byc?

Tak. Przynajmniej dużo ludzi tak ma :tak:
DIVINE08
DIVINE08
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak. Przynajmniej dużo ludzi tak ma

Fajno :)
smencik
smencik
  4 maja 2009

A jeszcze jedno pytanie mi się przypomniało...

Czy Wy też dostaliście naklejki z tym kodem kreskowym, które są naklejane na arkusze? :woot:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.