Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 40 z 256
Konto usunięte: a to chyba bedzie ok..bo tak teraz patrze i nigdzie nie ma jego charakterystyki na google..albo ja slepa:D
wiesz nie czytałem Chłopów, ale tak moim zdaniem to w całej tej książce to o nim było tyle co w tym fragmencie, był on postacią tak epizodyczną, że nikt do tej pory jej nie charakteryzował ;)
ciekawe czy Reymont pisząc to mógł przypuszczać, że akurat ten bohater zostanie gwiazdą matury za sto lat
yyy cos mnie blednie informujecie;) czytalem na Forum Nauczycielskim artykul,ze cytaty sa wliczane w pule 250 slow ktore trzeba miec//
Mam pytanie, bo dopiero kuva się zorientowałam,że raz w pracy zamiast "pieśń XXII" napisałam "Pieśń XII" . Oczywiście wypisałam wszystkie informacje dotyczące tej pieśni, o której miałam pisać i która była w temacie . I mam pytanie: czy to będzie potraktowane jako zwykły błąd rzeczowy, czy jak ?
Bo aż się boję.
Konto usunięte: Mam pytanie, bo dopiero kuva się zorientowałam,że raz w pracy zamiast "pieśń XXII" napisałam "Pieśń XII" . Oczywiście wypisałam wszystkie informacje dotyczące tej pieśni, o której miałam pisać i która była w temacie . I mam pytanie: czy to będzie potraktowane jako zwykły błąd rzeczowy, czy jak ?
Bo aż się boję.
no i właśnie takich błędów jak ognia należy się wyrzekać i 3 razy sprawdzać. ale w sumie to raczej jest rzeczowy i to wynikający z zagapienia.