Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 38 z 256
Ja skończyłam jakoś przed 11.00 i mam ok. 550 słów.. Nie ma żadnych limitów, więc nic mi nie moga zrobic.. A kompozycję mam zachowaną:D
A właśnie przypomniało mi się jak mieliśmy w drugiej klasie wypracowanie z Chłopów na sprawdzianie, ja oczywiście nawet streszczenia nie przeczytałem i napisałem pracę na 11 stron A4 w ciągu dwóch godzin lekcyjnych
moi koledzy stwierdzili, że jeszcze nikt nie napisał tak wiele na podstawie dwóch zdań przeczytanych o lekturze, które zawierały się w temacie wypracowania
jak to zabrzmiało
Konto usunięte: ja po prostu pisałem z głowy jak leciało, mam zdolność do szybkiego składania słów we w miarę logiczne zdania ;)
Noo ja mam chyba z tym problem :P muszę trochę pomyśleć żeby coś inteligentnego wyskrobać :P
Konto usunięte: A właśnie przypomniało mi się jak mieliśmy w drugiej klasie wypracowanie z Chłopów na sprawdzianie, ja oczywiście nawet streszczenia nie przeczytałem i napisałem pracę na 11 stron A4 w ciągu dwóch godzin lekcyjnych
moi koledzy stwierdzili, że jeszcze nikt nie napisał tak wiele na podstawie dwóch zdań przeczytanych o lekturze, które zawierały się w temacie wypracowania
wuhahahah i co dostałeś z tego?
Konto usunięte: myślałem nawet nad tym, dali by mi flaszkę wódki i mógłbym spróbować, kiedyś po pijanemu przez kilka godzin nawijałem rymem z sensem o czym dowiedziałem się z nagrań koleżanek na telefony, bo oczywiście tego nie pamiętam.
to chyba tkwi w podświadomości... :D
To jak nagrasz płytę to ja chcę autograf .