margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Tego Baryke zamiast Boryny też mogą pod Kardynalny podpiąć ? To było tylko takie wtrącenie w nawiasie , że Hanka była żoną Baryki

wszystko zależy od egzaminatora, ja w ogóle unikałem takich stwierdzeń.
Encore26
Encore26
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: wszystko zależy od egzaminatora, ja w ogóle unikałem takich stwierdzeń.

O 19 moja polonistka będzie wolna to do niej zadzwonie i sie dowiem :P
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: serio pisz książkę . w sumie ja o 10.40 skończyłam ale mam o wiele krótsze wypracowanie.

ja po prostu pisałem z głowy jak leciało, mam zdolność do szybkiego składania słów we w miarę logiczne zdania ;)
Aniunia47
Aniunia47
  4 maja 2009

Ja skończyłam jakoś przed 11.00 i mam ok. 550 słów.. Nie ma żadnych limitów, więc nic mi nie moga zrobic.. A kompozycję mam zachowaną:D

smencik
smencik
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja po prostu pisałem z głowy jak leciało, mam zdolność do szybkiego składania słów we w miarę logiczne zdania ;)

Rób karierę w rapie :rock:
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009

A właśnie przypomniało mi się jak mieliśmy w drugiej klasie wypracowanie z Chłopów na sprawdzianie, ja oczywiście nawet streszczenia nie przeczytałem i napisałem pracę na 11 stron A4 w ciągu dwóch godzin lekcyjnych :rotfl:
moi koledzy stwierdzili, że jeszcze nikt nie napisał tak wiele na podstawie dwóch zdań przeczytanych o lekturze, które zawierały się w temacie wypracowania :lol2:

LaNinaMia
LaNinaMia
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: O 19 moja polonistka będzie wolna to do niej zadzwonie i sie dowiem :P

jak to zabrzmiało :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja po prostu pisałem z głowy jak leciało, mam zdolność do szybkiego składania słów we w miarę logiczne zdania ;)

Noo ja mam chyba z tym problem :P muszę trochę pomyśleć żeby coś inteligentnego wyskrobać :P
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Rób karierę w rapie

myślałem nawet nad tym, dali by mi flaszkę wódki i mógłbym spróbować, kiedyś po pijanemu przez kilka godzin nawijałem rymem z sensem o czym dowiedziałem się z nagrań koleżanek na telefony, bo oczywiście tego nie pamiętam.
to chyba tkwi w podświadomości... :D
LaNinaMia
LaNinaMia
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A właśnie przypomniało mi się jak mieliśmy w drugiej klasie wypracowanie z Chłopów na sprawdzianie, ja oczywiście nawet streszczenia nie przeczytałem i napisałem pracę na 11 stron A4 w ciągu dwóch godzin lekcyjnych moi koledzy stwierdzili, że jeszcze nikt nie napisał tak wiele na podstawie dwóch zdań przeczytanych o lekturze, które zawierały się w temacie wypracowania

wuhahahah i co dostałeś z tego? :lol2:
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Noo ja mam chyba z tym problem :P muszę trochę pomyśleć żeby coś inteligentnego wyskrobać :P

ja im więcej myślę i się zastanawiam tym gorzej, bo wtedy zdarzają mi się powtórzenia, a kiedy piszę od razu z głowy, to zazwyczaj do tego nie dochodzi.
LaNinaMia
LaNinaMia
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: myślałem nawet nad tym, dali by mi flaszkę wódki i mógłbym spróbować, kiedyś po pijanemu przez kilka godzin nawijałem rymem z sensem o czym dowiedziałem się z nagrań koleżanek na telefony, bo oczywiście tego nie pamiętam. to chyba tkwi w podświadomości... :D

To jak nagrasz płytę to ja chcę autograf :tak:.
Encore26
Encore26
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to zabrzmiało

:mrgreen:
smencik
smencik
  4 maja 2009

CKE poda klucz odpowiedzi? A jak tak to kiedy można się go spodziewać? :jezyk2:

hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: wuhahahah i co dostałeś z tego?

4+, gdyż u mojej polonistki nie ma wyższych ocen za wypracowania :rotfl:
LaNinaMia
LaNinaMia
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja im więcej myślę i się zastanawiam tym gorzej, bo wtedy zdarzają mi się powtórzenia, a kiedy piszę od razu z głowy, to zazwyczaj do tego nie dochodzi.

Ja na brudno też nie piszę ale muszę się zastanowić co mam dokładnie napisać bo dopiero wtedy mam powtórzenia :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.