Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 155 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
trudno sie nie pluc, jak sie czyta takie 'rzeczy', to co najmniej niesmaczne :-)
niektórym po prostu wszystko trzeba tłumaczyć, ludzie, którzy nie znają się na modzie, nie rozróżniają pewnych rzeczy - trzeba powiedziec, wiem, ze nie za bardzo orientujesz się w temacie mody, rzeczy uznawanych za ładne, więc musiałam pomóc. :-)
ps. fajna opryszczka :-)
mi nie podobaja sie twoje posty, ale je olewam i ide dalej, dasz rade pojac? polega to na tym ze sa rzeczy na swiecie ktorych nie lubie, ale nie mam na nie wplywu, wiec nie walcze z wiatrakami, przyklad: twoja mania bycia lepsza ;)
oj co ty jeszcze pod ta swoja farbowana licha czuprynka jeszcze wymyslisz? to ty tanczylas ubrana jak tania kuref (nie obrazajac tej drugiej) a za 'smak i gust' uznajesz wyje;bany na cala szerokosc znaczek najki albo adaśka nie wspominajac o wstawianiu mi zdjec na pw gdzie na sile chcialas udowodnc, ze nie wygladasz tanio, bo mialas najka na sobie. o wstawianiu prawie gołej dupy na forum nie wspomne.
pracuj nad samoocena, bo widac, ze krucho z tym u ciebie :)
eot pustaczku :)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
tak sobie tlumacz ;-)
to chyba lepsze, niz noszenie sportowych sandałów do czarnych raczej eleganckich spodni o wyciągniętej koszulki. ;-) i z tym znaczkiem cos ci sie pomylilo kolego, nie chodzi o same logo tylko pisalam, ze mi nie przeszkadza i lubie, ale nie chodzilo takze o same logo a jedynie o nadruk ;-) ja przynajmniej mam co farbowac, ty za niedlugo bedziesz lysy...
spadaj bo nie pisalam do ciebie tylko cytowalam twoja wypowiedz a ty jak zwykle sie przywaliles do mnie zejdz ze mnie dziecino
Śliczna, cos w tym klimacie i na pewno w tym kolorze planuje sobie na jesień kupić, Moze dłuższa zeby nery zakrylo, ale jest bardzo w moim guscie
Shes still high Class Man! :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
tylko moja jest calkiem inna, nie ma kolnierza itp ale kolor jest cudny! :D moja bardziej zakiet przypomina, tak troche. tylko musze buty do niej kupic i torebke :-)
Mi sie ta na zdjęciu podoba zakietowej skory nie chce, musiałabym siebie zobaczyć. Bardziej widzę w siebie w stylu casual niż eleganckim ;)
Cute? Gaby's cute LOL, bree's kinda
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
BreeS not my type. Shes kinda person u respect coz de last fing shes afraid is challenge, she's type of a classy bitch but I Neva heard her swearin or even usin language of lower class pple she offers smile dat scares me somtimes but she's def not a bitchalike Id fuck ;P
coz u hav no taste girl! id luv to spend some time wiv her. if you watched precisely, youd have noticed that shes a hot chick when it comes to sex!
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
U mite b rite
Actually I hev, especially wit a police bloke when she burnt her turkey first time in her life she's not my type whatsoever, I'm just not Ginger person if u no what I mean. It doesn't mean she's not gawjus coz she def is :)
Your session has expired.
Please return to the start page and try again.
no weź
lubie chodzic - moge chodzic godzinami. tanczyc tez lubie.
ale zadnego biegania czy cwiczen to nie