Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 159 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
czyli pasujesz tam jak ulal
Chorwacja, Egipt, Majorka to chyba dosc popularne miejsca wakacyjne dla Polakow, co?
Konto usunięte: Ja jak byłam z narzeczonym w Anglii, to w centrum Leicester spotkał kumpla z klasy, z technikum Tak więc nigdy nic nie wiadomo
moj ex tak samo, spotkal na trafalgar kumpla z uczelni - ale to byl jedyny raz.... 7267 lat temu spotkalam swoja wielka "milosc" z podstawowki - bylam wtedy juz dorosla, ja go pamietalam ofkors, a on mnie nie ale juz wtedy mnie nie krecil
a ale to tez bylo w PL w innym zupelnie miescie napatoczylam sie na kolesia, z ktorym laczylo nas cos tam fajnego (Pozdrawiam Ampera z Gdanska Chelma ) - tak sobie gadalismy, gadalismy i mi wyznal ze bylam jego pierwsza kobieta () szok, bo byl za dobry w te klocki
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
chwale sie - bylem pierwszy raz w zyciu na silowni
ladni panowie są :D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Jeszcze lepiej - muszę sobie odpuścić piątkowy wypad do klubu;/ Bo jak mi się mój obecny z moim byłym spotka, to może być źle. ;/ Wiadomo, faceci nie myślą czasem, szczególnie po kilku browcach
massacre: Trójmiasto jest super! Zwłaszcza Gdynia! Tak Max na 2 miesiące Poznan jest super! Urodziłam sie w Poznaniu, jednak większy sentyment mam do Gdyni - liceum, studia, waksy na plazy
Tak, na 2 miesiące w sam raz, po 20 latach mam go serdecznie dość.
massacre: Moj EX mieszka w chwili obecnej we Wroclawiu, nie natknelam sie jeszcze na niego i nie, nie jest to Pako
W londku natomiast jeszcze nigdy nie natknelam sie na żadnego z EX, plusy nienaturalnie wielkiego miasta, sąsiadów widzę raz na miesiąc
Kusisz mnie do opuszczenia Kraju :D
my favourite zwlaszcza te male do spinningu - tak mnie poslady zazwyczaj nakuwiaja, ze malo pozniej co czuje - nawet palca w dupie
ehh napalilam sie, znowu chyba zaczne na silke chodzic...
stepper?
nudne w uj, wole wiosla :D
ju bicz! , wiedziales chociaz jak ma na imie? opowiadaj !
hahah wyobraz sobie, ze smrod stoczniowcow latem w zapchanym trajtku 23 z zamknietymi szczelnie wszystkimi oknami i kilka rozkladajacych sie moherow w drodze do kosciola to pikus przy tym jak w londynskich autobusach czasem cuchnie ostatnio kumpel musial wysiasc, bo jeden ciapur zdjal butu zeby moc sie modlic na gazecie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: hahah wyobraz sobie, ze smrod stoczniowcow latem w zapchanym trajtku 23 z zamknietymi szczelnie wszystkimi oknami i kilka rozkladajacych sie moherow w drodze do kosciola to pikus przy tym jak w londynskich autobusach czasem cuchnie ostatnio kumpel musial wysiasc, bo jeden ciapur zdjal butu zeby moc sie modlic na gazecie
Nie, gorzej teraz jest w 22 i 27, szczególnie, jak cała niedfomyta ferajna z zakładów rybnych wraca z pracy
No to jest minus - u mnie by na kopach z autobusu wyleciał.
massacre: my favourite zwlaszcza te male do spinningu - tak mnie poslady zazwyczaj nakuwiaja, ze malo pozniej co czuje - nawet palca w dupie
ehh napalilam sie, znowu chyba zaczne na silke chodzic...
mnie zaraz zaczely uda napiedalac. mam 3 tyg przerwy od biegania i mam a to zarcie niemieckie tuczy niesamowicie.
ta. to :D na wiecej juz nie mialem sily.
nie wiem, ale wiem ze byl z grecji dobre i to.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
no tak, ale że też trafili w to samo miasto, w tym samym czasie nie jest zbyt miłym zbiegiem okoliczności, tym bardziej, że to nie była miła nauczycielka
Konto usunięte: Jeszcze lepiej - muszę sobie odpuścić piątkowy wypad do klubu;/ Bo jak mi się mój obecny z moim byłym spotka, to może być źle. ;/ Wiadomo, faceci nie myślą czasem, szczególnie po kilku browcach
niestety ;/ to idź do innego : D ja w piątek idę w tany i mam gdzieś kogo spotkam
Jak kiedys będąc w Polsce trafiłam na mojego pana od angielskiego, zapytał sie jak tam jego ulubiona uczennica ja mu na to ze mieszkam w krainie mojego ulubionego języka (byłam najlepsza uczennica - tak chwale sie ) i ze na studiach moja profesorka z angola mnie nienawidzila bo za często wiedziałam lepiej miałam większa znajomość amerykańskiego niż brytyjskiego ale na szczęście mi przeszło :) bardzo szybko mnie Zycie nauczyło ze amerykańskie słownictwo w kraju Shakespeare'a jest potepiane ;)