Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 158 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: trójmiasto jest super! mimo urodzenia się w zakichanej stolicy to trójmiasto mi najbliższym miejscem na świecie, ale to też może dlatego, że bywam w większości tylko na weekendy i w wakacje.
Nie, jest za małe - 3 miasta, a ja się ciągle natykam na ludzi, którym najchętniej bym zafundowała armageddon.
Chyba znam za dużo ludzi
Czarę goryczy przelewa fakt, że ostatnio ciągle gdzieś się natykam na mojego ex i moją (pożal się Boże) rodzinę, z którą staram się nie utrzymywać kontaktów.
Konto usunięte: A co ja mam powiedzieć, jak mi się do miasta zjechała kaczka, rydz i armia moherów ? Dodatkowo nabożeństwa niedzielne z Jasnej Góry puszczane są w głośnikach na całe Aleje (3 główne ulice Częstochowy), a ja mieszkam obok jednej z Alej
Konto usunięte: Trójmiasto jest za małe. Kraj jest za mały. Świat jest, k****, za mały.
Psia mać, emigruję na Marsa
Trójmiasto jest super! Zwłaszcza Gdynia! Tak Max na 2 miesiące Poznan jest super! Urodziłam sie w Poznaniu, jednak większy sentyment mam do Gdyni - liceum, studia, waksy na plazy
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: DasIstKrieg:
e ostatnio ciągle gdzieś się natykam na mojego ex
Ty, ja też tak teraz mam ; o
Moj EX mieszka w chwili obecnej we Wroclawiu, nie natknelam sie jeszcze na niego i nie, nie jest to Pako
W londku natomiast jeszcze nigdy nie natknelam sie na żadnego z EX, plusy nienaturalnie wielkiego miasta, sąsiadów widzę raz na miesiąc
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail