Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 156 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jam musiałam to biegalam, czego sięnie robi dla dobrych wyników
I powiem ci ze nienawidzę biegać, to w klasie maturalnej biegalam cały rok po 4km dziennie, wstajac codziennie o 5 rano przed szkoła. Pózniej prysznic i NIGDY w życiu nie czułam sie lepiej!!! Ale egzaminy zdałam i Juz pózniej lenistwo wzięło gore... W sensie wstawanie mnie dobijalo o tak wczesnej godzinie...
massacre: Jam musiałam to biegalam, czego sięnie robi dla dobrych wyników
I powiem ci ze nienawidzę biegać, to w klasie maturalnej biegalam cały rok po 4km dziennie, wstajac codziennie o 5 rano przed szkoła. Pózniej prysznic i NIGDY w życiu nie czułam sie lepiej!!! Ale egzaminy zdałam i Juz pózniej lenistwo wzięło gore... W sensie wstawanie mnie dobijalo o tak wczesnej godzinie...
No co ty mowisz...
u mnie nie ma mocy, nawet jak mieszkalam w polsce to mialam zwolnienie z biegania w gimnazjum :P
ja to zawsze bylam leniem :D