Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 153 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
nie wrzucam, popieram adopcje przez homo (facetow), jestem przeciwna adopcji przez les - jesli by wierzyc statystykom oczywiscie, ktore zostaly opublikowane w zeszlym roku, ze wsrod zwiazkow les jest wysoki odsetek przemocy tzw. domowej, alkoholizmu, narkomanii i ogolnie powszechnej patologii, gdzie wsrod grupy badanych par homo wiekszosc z nich byla/ jest na wysokich stanowiskach, z kredytami na mieszkania, domy, inwestycje, ustatkowani, kulturalni, z dobra opinia wsrod sasiadow itd. wiesz, statystyki byly prowadzone przede wszystkim wlasnie pod katem adopcji przez pary homoseksualne, stad wlasnie duza waga na tego typu aspekty jakie bierze sie pod uwage przy przyznawaniu prawa do adopcji parom hetero.
wiesz, na pierwszy rzut oka tak jest, jak sie ich pozna blizej, to ten duzy spiewa Diane Ross, ma zgrabniejsze posladki, lepiej gotuje no i gestykuluje i porusza sie duzo bardziej kobieco niz ten maly :D
uznam za komplement :*
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: nie wrzucam, popieram adopcje przez homo (facetow), jestem przeciwna adopcji przez les - jesli by wierzyc statystykom oczywiscie, ktore zostaly opublikowane w zeszlym roku, ze wsrod zwiazkow les jest wysoki odsetek przemocy tzw. domowej, alkoholizmu, narkomanii i ogolnie powszechnej patologii, gdzie wsrod grupy badanych par homo wiekszosc z nich byla/ jest na wysokich stanowiskach, z kredytami na mieszkania, domy, inwestycje, ustatkowani, kulturalni, z dobra opinia wsrod sasiadow itd. wiesz, statystyki byly prowadzone przede wszystkim wlasnie pod katem adopcji przez pary homoseksualne, stad wlasnie duza waga na tego typu aspekty jakie bierze sie pod uwage przy przyznawaniu prawa do adopcji parom hetero.
to dobre statystyki, bo ja nie znam zadnej normalnej les, no moze jedna, ale to tez tak na pol O.o
massacre: wiesz, na pierwszy rzut oka tak jest, jak sie ich pozna blizej, to ten duzy spiewa Diane Ross, ma zgrabniejsze posladki, lepiej gotuje no i gestykuluje i porusza sie duzo bardziej kobieco niz ten maly :D
no to prawda, zazwyczaj na pierwszy rzut oka sie moze wydawac, ze ten wiekszy dominuje, zreszta jakos w 50% przypadkow a nawet wiecej, w zwiazkach jest \uni' czyli sie wymieniaja kto kogo
:*
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Prinz: to dobre statystyki, bo ja nie znam zadnej normalnej les, no moze jedna, ale to tez tak na pol O.o
nie chce wyjsc na seksistke czy homofobke ale te les ktore widze na gejowskich plazach w Brighton (Brighton - angielska stolica homo - tzw gayland :D najlepszy resort turystyczny, zeby poznac singla geja ) - no ale wracajac do tematu, to jak tam widze pelno tych les, to kojarza mi sie z damskimi wersjami bekajacych smierdzacych burakow co pija tanie piwo na przystanku. nie twierdze ze wszystkie i nie twierdze ze takie sa - takie odnioslam po prostu pierwsze wrazenie - nie bujam sie z lesbijkami - balabym sie ze zdradze jara
zaproponuje zwiazek uni jarkowi, myslisz ze sie zgodzi zebym go dzisiaj wieczorem wyruchala jakims dildoskiem? dosc czesto w sumie to proponuje, mam wibratory - nawet pijany sie nie chce zgodzic
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: nie chce wyjsc na seksistke czy homofobke ale te les ktore widze na gejowskich plazach w Brighton (Brighton - angielska stolica homo - tzw gayland :D najlepszy resort turystyczny, zeby poznac singla geja ) - no ale wracajac do tematu, to jak tam widze pelno tych les, to kojarza mi sie z damskimi wersjami bekajacych smierdzacych burakow co pija tanie piwo na przystanku. nie twierdze ze wszystkie i nie twierdze ze takie sa - takie odnioslam po prostu pierwsze wrazenie - nie bujam sie z lesbijkami - balabym sie ze zdradze jara
no takie malpiszony wlasnie :D
massacre: zaproponuje zwiazek uni jarkowi, myslisz ze sie zgodzi zebym go dzisiaj wieczorem wyruchala jakims dildoskiem? dosc czesto w sumie to proponuje, mam wibratory - nawet pijany sie nie chce zgodzic
na hot sesyje analna bym go namowil.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
massacre: zamowilam sobie przed chwila shape upsy - niech moje miesnie skorzystaja troche na tym ile chodze i biegam :D we wtorek przychodza, w Littlewoods sa przecenione z £113 na £81 ale zostal tylko size 7 i 8
mi sie shape upsy nie podobaja, kiedys nad nimi myslalam tez :P
z tym ze ja nosze 5 badz 6 :PP
Konto usunięte: massacre:
tam widze pelno tych les, to kojarza mi sie z damskimi wersjami bekajacych smierdzacych burakow co pija tanie piwo na przystanku.
Ej! Bekanie i picie browaru na przystanku to nie jedynie domena lesbijek!
Wypraszam sobie odbieranie mi ulubionego zajęcia :D
ja tak chyba dzisiaj skończę
Nie chodzi o podobanie, mam rozumieć, ze na siłowni robisz rewie mody w szpilkach?
Przeznaczenie shape ups jest zupełnie inne niż podobanie sie
Hola Hola nigdzie nie napisałam ze les maja monopol na tego typu zachowanie
Dzięki Bogom!
Konto usunięte: nie wiem jak mozna takie rzeczy wypisywac na publiczny forum, zbiera mi sie na wymiot. ;/ czy to nie powinno byc karane banem?
Witaj w Europie