Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 151 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@massacre:
jak ty mnie znasz, dobrze wiesz ze jestem prozny i patrze na marki
pierwsze mi sie podobaja :) le male i diesel
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Prozny proznego wyniucha po zapachu widziales opis Armaniego Acqua di Gio? Wizytowka wiekszosci kierownikow wysokiego szczebla
ja mam damska wersje Acqua Di Gioia, jestem bardzo zadowolona, idealny zapach na lato
L'Homme tez polecam, Jaro je ma chyba od 3 lat, nie wywietrzaly, trwale jak cholera, czasem po praniu jeszcze czuc, butla wielka - zapach piekny, ale na lato wg mnie zbyt intensywny, Yves Saint Laurent to co wkleilam strone wczesniej wydaje mi sie ze delikatniejszy jest
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
widzialem wlasnie sie nadaje, bo kieruje tu troche tymi robolami
wlasnie sie zastanawiam nad armanim :P
co sadzisz o mojej dzisiejszej randce? :D
http://www.gayromeo.com/J9bTaEe20lBHTAzdGLwPrbXN56l7K6LC/auswertung/pix/popup.php/045072a4431132a1a1b9ef8369.jpg
http://www.gayromeo.com/J9bTaEe20lBHTAzdGLwPrbXN56l7K6LC/auswertung/pix/popup.php/0450b9153487f841cc87ec69b7.jpg
a moze to ona ?
http://www.youtube.com/watch?v=l4DN0DL3q_U
:P
ja musze odstawic te perfumy, szef mnie dzisiaj ponizyl... powiedzial do mnie:
"wez mi to skseruj"
nie moj ty, nie wyglada na geja, chociaz w sumie wyglada, na biernego
to ten Hiszpan? wyglada na Niemca, albo na Polaka - moj wujek tak wyglada, 25 lat w Niemczech mieszka
nie jest bierny :P
ja bym chója pozwał!
niemiec. hiszpan byl wczoraj, zapomnialem jego profil, pokazalbym ci zdjecie
fajnie pachnie, mi sie bardzo podoba :D
cenowo... coz, jakos dwadzieciapare funtow za niego zaplacilam :D
no lipa :/
prosze Cie, nie rozsmieszaj mnie - robie sniadanie i to ma zjesc, jeszcze by mi tu brakowalo stania nad garami godzinami
robie jedna rzecz i tyle, jak ktos chce miec zachcianki to niech sie nauczy gotowac
moj maly je ogolnie wszystko, wiec dlatego wiem, ze nie tyle go nie zmuszam, co robie dobrze - bo jak np kiedys kilka razy mu pozwolilam nie zjesc obiadu (bo np zjadl tylko 3 lyzki i reszty mu sie nie chcialo) a za pol godziny ryczal mi w wozku za jedzeniem - a pakowanie w niego slodyczy itp podczas drogi nic mu dobrego nie robi.
ja nie lubie jak moj maly je niezdrowe rzeczy, dlatego jak je frytki itp to jak nie chce jesc to nie je, ogolnie ja ich nie robie, tylko moja mama :)
ja wychodze z zalozenia ze nawykow zywieniowych uczymy sie od dziecinstwa i to z domu je wynosimy - chce by moje dziecko jadlo glownie zdrowa zywnosc i dlatego w zyciu na sniadanie nie dalabym mu lodow czy slodyczy, nie chcialabym mu zafundowac otylosci w przyszlosci (nie mowie ze ty mu nic takiego robisz, po prostu za duzo sie napatrzylam na takie dzieci)
one byly w debenhamsie na duty free :P