styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynaminka
dynaminka
  24 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: for example

z tych wszystkich jak dla mnie ten zielony, nr 3 najbardziej na propsie. dwójka może być, ale wygląda jak bluza bardziej, chyba, że to kwestia zdjęcia, 1 mi się nie podoba, 4 nawet w miarę, 5- nie
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce zostac zmasakrowany

a przestań xD
dynaminka
dynaminka
  25 sierpnia 2015

@Kombatant

męski sweter

takie są ok wg mnie, nawet fajnie wyglądają (patrz tylko na swetry, nie mówię o spodniach). oczywko czerwony nie każdemu facetowi pasuje, to już samemu trzeba wiedzieć.
przykłady z google.

dynaminka
dynaminka
  25 sierpnia 2015

>fanLidla.pl

xD
ale w sumie co za różnica :rotfl: ja tam bym ciuchów w lidlu nie kupiła, ale sweter wyglada spoko :rotfl:

dynaminka
dynaminka
  25 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: takie są ok wg mnie, nawet fajnie wyglądają (patrz tylko na swetry, nie mówię o spodniach).

ale opierając się na przykładzie takiego faceta jak Darek na przykład, stwierdzam, że nie każdy chłopak/mężczyzna dobrze będzie wyglądał w swetrach, które zapostowałam. jedynie ten z Lidla własnie jest taki bardzo uniwersalny, inne połączenia mają już raczej w sobie coś z "elegancji", może nie takiej dosłownej, ale łączonej z takim luźniejszym stylem.

dobra, nie nabijam już, chociaż offtopu jako takiego nie ma, bo cały czas jesteśmy w temacie.
Rosiczka
Rosiczka
  25 sierpnia 2015

Marta jak ci sie podobaja:

i moje nowe pazurki:

dynaminka
dynaminka
  25 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: Marta jak ci sie podobaja:

Buty fajne, sama od jakiegoś czasu przerzuciłam się na koturny w różnej postaci- klapki, sandały etc. A paznokcie nie w moim stylu, zawsze się zastanawiam, jak można robić w nich cokolwiek xD Raz w życiu miałam takie długie tipsy, pod koniec podstawówki na sylwestra, to nawet sobie tyłka nie mogłam podetrzeć :rotfl: Ja ogólnie rzadko maluję paznokcie u rąk, ale jak już, to stawiam na średnią długość i tylko czerwony. Chociaż raz miałam turkusowy i też był ok.
Rosiczka
Rosiczka
  25 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Buty fajne, sama od jakiegoś czasu przerzuciłam się na koturny w różnej postaci- klapki, sandały etc

Na żywo jeszcze łądniejsze są :D
Konto usunięte
Konto usunięte: . A paznokcie nie w moim stylu, zawsze się zastanawiam, jak można robić w nich cokolwiek xD Raz w życiu miałam takie długie tipsy, pod koniec podstawówki na sylwestra, to nawet sobie tyłka nie mogłam podetrzeć Ja ogólnie rzadko maluję paznokcie u rąk, ale jak już, to stawiam na średnią długość i tylko czerwony. Chociaż raz miałam turkusowy i też był ok.

Co Ty gadasz :D i to nie są tipsy xD
dynaminka
dynaminka
  25 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: i to nie są tipsy xD

o.O
to co to jest? Twoje takie długie?
Rosiczka
Rosiczka
  25 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: to co to jest? Twoje takie długie?

moje przedłużane na żelu ;)
speedtrax
speedtrax
  25 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: i moje nowe pazurki:

straszne
Rosiczka
Rosiczka
  25 sierpnia 2015

Nie znasz się nic a nic

speedtrax
speedtrax
  25 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: Nie znasz się nic a nic

ten pies na zdjęciu
http://www.fotka.pl/profil/Rosiczka/albumy/1,Ja/104711027
on jest żywy;)
wygląda jak maskotka
ale jest zajebisty:)
dynaminka
dynaminka
  25 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: moje przedłużane na żelu ;)

aaa już wiem co to. moja mama ma takie urządzenie do robienia tych paznokci bo sobie zamówiła jak zaczynała się na to moda. nawet kiedyś mi chciała zrobić takie paznokcie, ale nie chciałam, bo nie lubię takich doklejanych rzeczy na moich paznokciach, dla mnie to za długie :/
dynaminka
dynaminka
  25 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś mi chciała zrobić takie paznokcie, ale nie chciałam, bo nie lubię takich doklejanych rzeczy na moich paznokciach, dla mnie to za długie :/

oczywko moja matka nie miała aż tak długich paznokci jak Twoje, ale jednak zawsze to jakiś obcy element na płytce paznokciowej, poza tym po ściągnięciu tego paznokcie są w masakrycznym stanie, już nie mówiąc o tym, że w najmniej odpowiednim momencie może się to odkelić. nieee, nie dla mnie takie rzeczy, tak jak domalowywane brwi które mogą spłynąć na deszczu :rotfl:
Kombatant
Kombatant
  25 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: męski sweter

z tych co wrzucilas to tylko 2 i 4 czyli szary i czerwony :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: xD ale w sumie co za różnica ja tam bym ciuchów w lidlu nie kupiła, ale sweter wyglada spoko

Ja nigdy w lidlu nie kupilbym ciuchu, zawsze musze przymierzyc, obejrzec sie w lustrze, a gdzie ja to zrobie w lidlu? xD
mam odbicia szukac w ladach chlodniczych? :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.