styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynaminka
dynaminka
  18 sierpnia 2015

znowu się posty nie dodają :/

dynaminka
dynaminka
  18 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Dalej uczy w jakies szkole ? : D

nieee :D

sorry za offtop, przeoczyłam to pytanie.
Rosiczka
Rosiczka
  20 sierpnia 2015

Pozdrowienia od blondasa XD

Rosiczka
Rosiczka
  20 sierpnia 2015

> pytania o cycki za 3...2...1...

dynaminka
dynaminka
  20 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: Pozdrowienia

2 zdjęcie na propsie :D

Rosiczka
Rosiczka: pytania o cycki za 3...2...1...

właśnie zastanawiam się co z nimi xD urosły chyba? xD
Rosiczka
Rosiczka
  20 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: 2 zdjęcie na propsie :D

:*
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie zastanawiam się co z nimi xD urosły chyba? xD

no tak jakoś haha same xD
Kombatant
Kombatant
  20 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: Pozdrowienia od blondasa XD

Konto usunięte
Konto usunięte: 2 zdjęcie na propsie :D

POTWIERDZAM
zdjecie nr 2 robi robote :ziober2: fajne szorty, czy co Ty tam na pupke zalozylas :ziober2:
Rosiczka
Rosiczka: > pytania o cycki za 3...2...1...

Jestes w ciazy?
Kombatant
Kombatant
  20 sierpnia 2015

A blond wlosy juz na stale ?
przy opaleniznie wygladaja ok

Rosiczka
Rosiczka
  20 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: POTWIERDZAM zdjecie nr 2 robi robote fajne szorty, czy co Ty tam na pupke zalozylas

Dziękuję :D szorty z wyższym stanem :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestes w ciazy?

Chyba z Tobą :D nie przypominam sobie, a wiatropylna też nie jestem;]
Konto usunięte
Konto usunięte: A blond wlosy juz na stale ? przy opaleniznie wygladaja ok

Na stałę ;P
dynaminka
dynaminka
  20 sierpnia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestes w ciazy?

bo cycki rosną tylko od ciąży :rotfl: zreszta jak już to od karmienia prędzej, nie od ciąży :P
chociażby ściśnięte odpowiednio cycki powodują ich optyczne powiększenie, może to się stać za pomocą odpowiednio dobranego stanika/stanika push-up i/albo obcisłej bluzki z odpowiednim rodzajem dekoltu.
Rosiczka
Rosiczka: szorty z wyższym stanem :)

też mam podobne, kupiłam nieświadomie, w przymierzalni wydawały się normalne, nawet nie oglądałam ich w lustrze specjalnie, ważne, że były dobre w pasie. ech, niestety nie są wygodne, wolę takie z niższym stanem, biodrówki d83dde12
dynaminka
dynaminka
  20 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: wolę takie z niższym stanem, biodrówki

ale Tobie pasują one do tego body, czy tam bluzki, nie wiem co to jest
Rosiczka
Rosiczka
  20 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: bo cycki rosną tylko od ciąży zreszta jak już to od karmienia prędzej, nie od ciąży :P chociażby ściśnięte odpowiednio cycki powodują ich optyczne powiększenie, może to się stać za pomocą odpowiednio dobranego stanika/stanika push-up i/albo obcisłej bluzki z odpowiednim rodzajem dekoltu.

Nie no nie ściskam ich, push upu trochę jest, ale bez przesady :D cuda to były jak byłam przed okresem,wtedy to jak mi jeszcze spuchł to o Jezu... 3 rozmiary większe xDD
Konto usunięte
Konto usunięte: też mam podobne, kupiłam nieświadomie, w przymierzalni wydawały się normalne, nawet nie oglądałam ich w lustrze specjalnie, ważne, że były dobre w pasie. ech, niestety nie są wygodne, wolę takie z niższym stanem, biodrówki

Ja lubę i takie i takie :D
Konto usunięte
Konto usunięte: pasują one do tego body

Tak, body;)
dynaminka
dynaminka
  20 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: Nie no nie ściskam ich, push upu trochę jest, ale bez przesady :D cuda to były jak byłam przed okresem,wtedy to jak mi jeszcze spuchł to o Jezu... 3 rozmiary większe xDD

Haha, mi cycki nie rosną przed okresem jakoś bardzo, może czasem są trochę bardziej "napuchnięte", ale nie żeby o 3 rozmiary. Może po prostu urosły, moja siostra całe życie nie miała cycków, a w niecały rok jej tak urosły, że ma prawie takie jak ja, co zresztą widać na zdjęciach z wakacji, które wrzuciłam. Choć z drugiej strony, ciężko się trochę sugerować, porównując nieusztywniany stanik z usztywnianym xD ale wiem co mówię
Rosiczka
Rosiczka: Tak, body;)

ładne :)) ale trochę za duży dekolt. w sumie to jakikolwiek dekolt nie ubierzesz, na większych cyckach każdy wygląda na "za duży" i "zbyt wyzywający".
Kombatant
Kombatant
  21 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: bo cycki rosną tylko od ciąży

też ; D a nie tylko : P

a z ta ciaza przeciez taki zarcik : )

Rosiczka
Rosiczka: Dziękuję :D szorty z wyższym stanem :)

brakuje jedynie kadru z tylu :ninja:
dynaminka
dynaminka
  21 sierpnia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

dzisiejszy outfit :))))

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.