styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynaminka
dynaminka
  10 sierpnia 2015
Cerberus
Cerberus: lepsza niż twoje śląskie akty

usuń to natychmiast!!!! nikt nie ma lepszych outfitów niż ja!!!!!!!!!!
dynaminka
wpis jest ukryty
Kombatant
Kombatant
  10 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: co sądzicie o stylu córki naszego nowego prezydenta :))

Troche jak na pogrzeb sie ubrała, ale ogolnie fajna dziołcha, lepsza niz kwasniewska czy tuskowa.

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem, gówno widać :)))

najwazniejsze ze sa cycki :)))
dynaminka
dynaminka
  10 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Troche jak na pogrzeb sie ubrała,

też tak uważam :)))) ja bym się tak nie ubrała, ale do niej pasuje to nawet, wygląda na taką grzeczną dziewczynkę d83dde09 pasuje jej taki styl
Konto usunięte
Konto usunięte: najwazniejsze ze sa cycki :)))

oczywiście !
dynaminka
dynaminka
  10 sierpnia 2015

mały apel do was, i choć niewiele ma wspólnego z modą i outfitami, wiem, że wiele osób tu zagląda, więc jako stała bywalczyni tematu i wasza mentorka w kwestiach mody i stylu, pozwolę sobie poruszyć niezwykle ważny w społeczeństwie problem i zaapelować do was:

dynaminka
dynaminka
  10 sierpnia 2015

INB4 co to takiego hasiok

Lekcja nr 1
>hasiok=śmietnik

Lekcja nr 2
zastosowanie w praktyce
Jak byłech wczorej na hasioku, to akurat jakiś hasiokorz kopoł.

Weź te hasie i idź z tym na hasiok.

Wyskoczył jak bednar z hasioka.

Bier te hasie i póć idymy na maszkety.

Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  11 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Bier te hasie i póć idymy na maszkety.

czo? XDDD

On n’est jamais content là où on est.

dynaminka
dynaminka
  11 sierpnia 2015

echh, prawie cały dzień niejedzenia i 4 h na rowerze... w pewnym momencie mi się zrobiło tak słabo że myślałam, że nie dojadę do domu, ale dojechałam i ledwo wniosłam rower do piwnicy d83ddc7f jakby mnie ktoś po drodze napadł to nie wiem. ledwo weszłam i rzuciłam się na ciastka i czekoladę d83ddc91 a wy co? dalej na tyłku w domach?

Konto usunięte
Konto usunięte: czo? XDDD

maszkety=uczta

ale w sumie ten memiks są w stanie zrozumieć tylko mieszkańcy Chorzowa i niektórych dzielnic Katowic, więc nie będę tłumaczyć o co w tym chodzi dokładnie :D
Kombatant
Kombatant
  12 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: a wy co? dalej na tyłku w domach?

W pracy ; / z powodu ograniczen dla firm pradu klima nie dzialala, wiec zdychalem przez 8h , a wez tu jeszcze sie skup i nie popelnil bledu, masakracja!

upaly stop !

Konto usunięte
Konto usunięte: echh, prawie cały dzień niejedzenia i 4 h na rowerze.

Po co sie katowac Marta w taki upal ? na rower to conajwyzej wieczorem, gdy slonce juz bliskie zachodu
dynaminka
dynaminka
  13 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: powodu ograniczen dla firm pradu klima nie dzialala, wiec zdychalem przez 8h , a wez tu jeszcze sie skup i nie popelnil bledu, masakracja!

słyszałam, że mają wprowadzić te ograniczenia- w Fakcie pisali :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Po co sie katowac Marta w taki upal ? na rower to conajwyzej wieczorem, gdy slonce juz bliskie zachodu

Ale ja się nie katuję!
Poza tym wyszłam ok. 18 (w sumie nie pamiętam już :D), więc nie było już takich wielkich upałów.
dynaminka
wpis jest ukryty
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  13 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak wam się podoba mój dzisiejszy outfit na rower? szykowny?

Będziesz zauważona, także plusik d83ddc4d.
Kombatant
Kombatant
  13 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym wyszłam ok. 18 (w sumie nie pamiętam już :D), więc nie było już takich wielkich upałów.

Ile dziennie pokonujesz km?

pokaz rower : D

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak wam się podoba mój dzisiejszy outfit na rower? szykowny?

foto rozmazane niewyrazne, ale tak na pierwszy rzut oka nie za goroaco w czyms takim przy temp 35 ? : o
dynaminka
dynaminka
  13 sierpnia 2015
esquilo
esquilo: Będziesz zauważona, także plusik

Moje outfity zawsze się wyróżniają xD
Konto usunięte
Konto usunięte: le dziennie pokonujesz km?

Nie mam licznika w rowerze, jak jeździłam z ojcem to w 1 dzień dobijaliśmy do 40-50 czasem, w obie strony. Sama jak jeżdżę, jeżdżę inną trasą, więc ciężko powiedzieć.
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaz rower : D

o 21.30 idę na rower, więc jak nie zapomnę, to zrobię zdjęcie i potem dodam, ale mój rower nie jest jakiś "wypasiony" xd

taki zwykły, ale dobrze mi się na nim jeździ, pasuje mi jak żaden inny (chociaż może to kwestia przyzwyczajenia, ale jak jeździłam na innych rowerach to nawet jak miałam siodełko dopasowane, dziwnie mi się jeździło).

Konto usunięte
Konto usunięte: foto rozmazane niewyrazne,

wiem, jakoś tak dziwnie wyszło. mój aparat w telefonie ma swoje kaprysy, światło też robi swoje.
Konto usunięte
Konto usunięte: nie za goroaco w czyms takim przy temp 35 ? : o

trochę, ale obleci
Kombatant
Kombatant
  13 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: to w 1 dzień dobijaliśmy do 40-50 czasem

moj rekord to 60 km : D dawne czasy : D

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mam licznika w rowerze, jak jeździłam z ojcem to w 1 dzień dobijaliśmy do 40-50 czasem, w obie strony. Sama jak jeżdżę, jeżdżę inną trasą, więc ciężko powiedzieć.

Jak duzo smigasz to zakup sobie, nie sa drogie, a satysfakcja duza jak sie pozniej patrzy ile km przejechane : D
Konto usunięte
Konto usunięte: ale mój rower nie jest jakiś "wypasiony" xd

To i tak Twoj pewnie bardziej cywilizowany niz moj : D
troche sie wstydze go z piwnicy wyciagac i jezdzic :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem, jakoś tak dziwnie wyszło. mój aparat w telefonie ma swoje kaprysy, światło też robi swoje.

W 2009 roku wybaczylem Ci to, ale mamy juz 2015 Marta.... czas na zmiany.... czas na min 5 mpx :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.