styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
JozekZpolska
JozekZpolska
  16 lipca 2015

aj

dynaminka
dynaminka
  16 lipca 2015

co Józio??

dynaminka
wpis jest ukryty
Paradoksy
Paradoksy
  16 lipca 2015

Przy ładnym brzuchu krótkie bluzki zawsze są fajne i na czasie zwłaszcza latem. ;) Tylko aby sobie pozwolić na takie bluzeczki trzeba mieć ładny brzuch a Ty go masz więc jak najbardziej powinnaś go odsłaniać. To, że takie bluzeczki wychodzą z mody wymyśliły sobie grube baby ubierające się w workowe ubrania.
Ja tez sobie pozwalam na takie bluzki. Może dziś nie tak mocno jak Twoja ale zawsze....

dynaminka
dynaminka
  16 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: To, że takie bluzeczki wychodzą z mody wymyśliły sobie grube baby ubierające się w workowe ubrania.

Nie, właśnie zauważyłam dziwną tendencję, że mnóstwo kobiet, które DELIKATNIE MÓWIĄC nie mają ładnego brzucha, często pozwalają sobie na chodzenie w takich bluzkach :P
Ja oczywko jestem za tym, żeby, szczególnie w lato, każdy chodził w tym, w czym mu jest wygodnie, bo chodzenie w golfach w upały to męczarnia. Raczej wnioskuję po tym, że w tym sezonie nie widziałam tych bluzek w prawie żadnych sklepach, jedynie w Bershka, ale takie nieciekawe, i w H&M to samo, w zeszłym sezonie w każdej sieciówce.
Konto usunięte
Konto usunięte: a tez sobie pozwalam na takie bluzki. Może dziś nie tak mocno jak Twoja ale zawsze....

Ta akurat nie jest jakaś bardzo krótka, ale nie za ciepło Ci w tym różowym? Dzisiaj tak gorąco na dworze..
Paradoksy
Paradoksy
  16 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, właśnie zauważyłam dziwną tendencję, że mnóstwo kobiet, które DELIKATNIE MÓWIĄC nie mają ładnego brzucha, często pozwalają sobie na chodzenie w takich bluzkach :P

Dlatego, też pewnie stąd wzięło się między innymi to, że te bluzki są niemodne, bo nie każdy powinien je nosić. Tak samo jak nie każdy powinien nosić legginsy.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja oczywko jestem za tym, żeby, szczególnie w lato, każdy chodził w tym, w czym mu jest wygodnie,

W czym wygodnie - tak. Ale żeby to miało jakiś też wygląd. Potem widzisz jakąś pania ubraną w taką obcisłą bluzkę a spod niej wylewają się kilogramy tłuszczu. Ładnie to nie wygląda.
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzisiaj tak gorąco na dworze..

Od rana w Wielkopolsce wcale tak goraco nie było. Dopiero teraz powoli wychodzi słońce. A to różowe zawsze w każdej chwili możesz zdjąć i zostajesz w samej bluzeczce. ;)
dynaminka
dynaminka
  16 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: , bo nie każdy powinien je nosić

to prawda.
Konto usunięte
Konto usunięte: W czym wygodnie - tak. Ale żeby to miało jakiś też wygląd. Potem widzisz jakąś pania ubraną w taką obcisłą bluzkę a spod niej wylewają się kilogramy tłuszczu. Ładnie to nie wygląda.

Ładnie nie wygląda, ale póki ktoś nie narusza norm obyczajowych, to teoretycznie może sobie robić co chce :D
Ja na przykład nie wyszłabym w koronkowej, prześwitującej bluzce gdyby mi się tłuszcz z każdej strony wylewał, ale są ludzie, którym nie przeszkadza to, że nieładnie coś takiego wygląda no i ok, to ich sprawa.
Konto usunięte
Konto usunięte: Od rana w Wielkopolsce wcale tak goraco nie było. Dopiero teraz powoli wychodzi słońce. A to różowe zawsze w każdej chwili możesz zdjąć i zostajesz w samej bluzeczce. ;)

To u mnie od rana było gorąco, poranek zapowiadał gorący dzień, teraz słońce zachodzi i w sumie teraz jest tak sobie na dworze, dalej ciepło, chociaż bez upałów jakie były w zeszlym tygodniu.
Konto usunięte
Konto usunięte: A to różowe zawsze w każdej chwili możesz zdjąć i zostajesz w samej bluzeczce. ;)

też racja :))
Rosiczka
Rosiczka
  16 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ech, mi by się nie chciało..

a gadasz tam;d
Konto usunięte
Konto usunięte: )

Ale jesteś blada;OOO
Konto usunięte
Konto usunięte: utfit mojej siostry, bo marcin prosił

i wy obie w takim burdelu siedzicie i ani jednej ani drugiej to nie przeszkadza ;O ale włlosy to ma zarąbiście długie, zazdro ;x
Rosiczka
Rosiczka
  16 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ,

Aleś ładna :o
dynaminka
dynaminka
  16 lipca 2015
Rosiczka
Rosiczka: Ale jesteś blada;OOO

Nie przepadam za opalaniem się, szczypie mnie skóra po tym. Poza tym bladość jest szlachetna d83dde03
I gdzie ten outfit z wesela?
Rosiczka
Rosiczka
  16 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przepadam za opalaniem się, szczypie mnie skóra po tym. Poza tym bladość jest szlachetna I gdzie ten outfit z wesela?

Ja uwielbiam się opalać :3
nie mam zdjęć nadal, nie wiem kiedy będą :x
dynaminka
dynaminka
  17 lipca 2015
Rosiczka
Rosiczka: nie mam zdjęć nadal, nie wiem kiedy będą :x

Mam nadzieję, że jak wrócę to się doczekam d83dde09
JozekZpolska
JozekZpolska
  17 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Przy ładnym brzuchu krótkie bluzki zawsze są fajne i

Fajnie, że nosisz krzyżyk. :-)
Kombatant
Kombatant
  18 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przepadam za opalaniem się, szczypie mnie skóra po tym.

Coś mi tu nie pasuję ... osoba która jest zadeklarowaną miłośniczką lata / upałów nie lubi sie opalać ? :ziober2:

to tak jakby kierowca zawodowy nie lubił jezdzic samochodem , albo ratownik wopr miał wstręt do wody :mrgreen:
Rosiczka
Rosiczka
  21 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Coś mi tu nie pasuję ... osoba która jest zadeklarowaną miłośniczką lata / upałów nie lubi sie opalać ? to tak jakby kierowca zawodowy nie lubił jezdzic samochodem , albo ratownik wopr miał wstręt do wody

:crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.