styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
praksa
praksa
  8 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: olso raczej słaba dedukcja, bo raz, że pizzerie raczej rzadko organizują przyjęcia z typowo domowym żarciem typu klopsy, które widać na zdjęciu, a dwa, na zdjęciu, gdzie są klopsy, jest karteczka obok talerza z napisem "Marcin Sowa", więc nie wiem skąd to skojarzenie z kelnerowaniem (trzy- ci od rozwożenia pizzy nie są raczej kelnerami, ale to już swoja drogą). moja siostra też ma na telefonie moje zdjęcia z restauracji z imprezy urodzinowej babki, na niektórych mam nawet talerze w ręce i inne kieliszki, gdybym je wstawiła, pewnie byś wysnuła wniosek, że jestem kelnerką :D

wedle mnie to on może nawet gnój wywalać xd
ale jak widze jak stoi za barem albo trzyma pizze i w ogóle, a to zdjęcie z kiliszkami itd.. mogłoby byc zrobione w innym barze, czy nawet z jakiejś jego imprezy, wesele czy coś takiego, wiesz mozna wiele teorii wymyślec, ale po co, nie wiem w sumie czym on tam się serio zajmuje.
praksa
praksa
  8 lipca 2015

ale faktycznie może ma tam z imprez, kazdy normalny czlowiek czasem idzie na jakieś imprezy,aaa.. to z pracy, to rodzinne, albo ze znajomymi, no chyba że ktoś jest a-społeczny i nie ma znajomych.

dynaminka
dynaminka
  8 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jak widze jak stoi za barem albo trzyma pizze i w ogóle, a to zdjęcie z kiliszkami itd

No właśnie dla mnie to dziwne, że zobaczyłaś takie zdjęcia i od razu skojarzyłaś z byciem kelnerem xD
Konto usunięte
Konto usunięte: mogłoby byc zrobione w innym barze, czy nawet z jakiejś jego imprezy, wesele czy coś takiego

no raczej na stole nie ustawia się karteczki z nazwiskiem kelnera, obok czyjegoś talerza :P
dynaminka
dynaminka
  8 lipca 2015

bekowy outfit z wczorajszej nocy (próba zrobienia loków z pomocą wałków które pamiętają czasy PRL-u xD -- niestety nieudana, bo godzinę po zdjęciu wałków wszystko się rozprostowało :((((( ale kiedyś znowu spróbuję

p.s. nie używam lokówki, bo niszczy włosy, chociaż mam w domu- nawet na śląsk takie rzeczy docierają d83ddc4d

dynaminka
dynaminka
  9 lipca 2015

dzisiejsze włosy po 4 h od czesania :)))))

w takich chwilach zazdroszczę praksydzie :/

i dzisiejszy outfit :))))))

praksa
praksa
  9 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: dzisiejsze włosy po 4 h od czesania :)))))

XD haha, dawno tak nie śmiechłam do monitora, to Ci się udało d83ddc4d
praksa
praksa
  9 lipca 2015

moja kumpela chce sobie zrobic lekko kręcone włosy, nie takie jak ja mam mocno, tylko takie delikatne fale a ma długasne włosy do pasa.

to ona ma takie d83ddc46 ... . . i grzywke ma długą. a chce takie sobie zrobićd83ddc49
ja mam do ramion i gdyby nie odżywki do włosów miałabym stodołe na łbie

praksa
praksa
  9 lipca 2015

a takie włosy mi sie podobają2764

praksa
praksa
  9 lipca 2015

moje są za bardzo skręcone.

NINJA xd

dynaminka
dynaminka
  9 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: moja kumpela chce sobie zrobic lekko kręcone włosy, nie takie jak ja mam mocno, tylko takie delikatne fale a ma długasne włosy do pasa.

Jak na stałe to lipnie, bo musiałaby codziennie się z tym męczyć. Ja tylko od czasu do czasu próbuję takich eksperymentów :D
Konto usunięte
Konto usunięte: a takie włosy mi sie podobają

a mi właśnie w ogóle się takie nie podobają. ani to proste, ani kręcone.
Konto usunięte
Konto usunięte: moje są za bardzo skręcone.

to fakt, ja bym takich nie chciała :D za dużo użerania się i jakoś nie widzę siebie w takich, ale Tobie pasują :D
dynaminka
dynaminka
  9 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: moja kumpela chce sobie zrobic lekko kręcone włosy, nie takie jak ja mam mocno, tylko takie delikatne fale a ma długasne włosy do pasa.

Jak na stałe to lipnie, bo musiałaby codziennie się z tym męczyć. Ja tylko od czasu do czasu próbuję takich eksperymentów :D
Konto usunięte
Konto usunięte: a takie włosy mi sie podobają

a mi właśnie w ogóle się takie nie podobają. ani to proste, ani kręcone.
Konto usunięte

to fakt, ja bym takich nie chciała, za dużo użerania się i nie widzę siebie w takich, ale Tobie pasują
dynaminka
dynaminka
  9 lipca 2015

kurrrrrr... znowu coś z tym cholernym forum jest.

Kombatant
Kombatant
  9 lipca 2015
Konto usunięte

Probowalas kiedys je wyprostowac?
praksa
praksa
  9 lipca 2015
Ostatnio edytowany: za 30 listopada 2276
Konto usunięte
Konto usunięte: to fakt, ja bym takich nie chciała, za dużo użerania się i nie widzę siebie w takich, ale Tobie pasują

no, bo trzeba codziennie myc, nakładac odżywki i w ogóle czasem nie mam czasu na to jak po 4 wstaje, to gdie kolejne pół godziny na włosy mam poświęcać, zepne je byle jak, nawale lakieru żeby nie wyłaziły z kazdej strony i sruu.
praksa
praksa
  9 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Probowalas kiedys je wyprostowac?

nom, na 3 godziny miałam proste i zaczeły sie falowac, nie skręciły sie od razu, ale były takie nie nie wiadomo jakie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.