styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
policjan
policjan
  7 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu niestety?

Bo to oznacza, że to był skok tandemowy i niestety nie ja jestem instruktorem:)
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie to słabo widać twarze.

Jest masa zdjęć na których lepiej widać moją twarz, ale nie o to chodzi. W sumie i tak przez prędkość skóra jest fajnie zdeformowana:)
Konto usunięte
Konto usunięte: a co to w ogóle za sport?

Skok ze spadochronem w tandemie.
praksa
praksa
  7 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: outfit marcina z pracy (zastępował kolegę barmana)

on stoi za barem? ten stół i ta pizza mówi tylko jedno, ze on pracuje jako barman rozwozi pizze, podaje do stołu itd.. nie żebym cos miała do barmanów, praca jak każda inna, ale wydaje mi sie że to jego praca.
dynaminka
dynaminka
  7 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: on stoi za barem? ten stół i ta pizza mówi tylko jedno, ze on pracuje jako barman rozwozi pizze, podaje do stołu itd.. nie żebym cos miała do barmanów, praca jak każda inna, ale wydaje mi sie że to jego praca.

Nieee, on ma inną pracę :D wiem, bo mam twarde dowody :D

tutaj tylko 1 weekend zastępował kogoś, jakiegoś kolegę kolegi.
Konto usunięte
Konto usunięte: kok ze spadochronem w tandemie.

zazdroszczę... chociaż mi się marzy skok na bandżid83dde0d
policjan
policjan
  7 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaż mi się marzy skok na bandżi

Skok na bandżi w przyszłym miesiącu:)
Mi się marzy kurs AFF, ale to już kosztuje parę groszy i na jakiś czas to muszę odłożyć.
dynaminka
dynaminka
  7 lipca 2015

marcin o bosmanie:
>ja p%^&^& myslalem ze on pracuje w jakims domie weselnym a to knajpka

dynaminka
dynaminka
  7 lipca 2015

kurna, nie to forum :facepalm:

also, jak już o nim mówimy, widzieliście jakiego ma fajnego psiaka?

tuliłabym :3

dynaminka
dynaminka
  7 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Takiemu to się powodzi. :-)

po dodaniu Cię do znajomych na fejsbrudzie, zaczęli mi się wyświetlać "ludzie, których mogę znać", a że mam tylko nieco ponad 50 znajomych dodanych (z czego prawie połowa z forum, tal), wyświetla mi się tam nawet osoba mająca ze mną 1 wspólnego znajomka. I wyświetlił mi się jakiś koleś z Twoich znajomych, zakochałam się d83dde0d xD szkoda, że mieszka w Pile :(:(:(:(:(

aaaaAA no i znalazłam Sebucha, tego słynnego z czatu :D
JozekZpolska
JozekZpolska
  7 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: po dodaniu Cię do znajomych na fejsbrudzie, zaczęli mi się wyświetlać "ludzie, których mogę znać", a że mam tylko nieco ponad 50 znajomych dodanych (z czego prawie połowa z forum, tal), wyświetla mi się tam nawet osoba mająca ze mną 1 wspólnego znajomka. I wyświetlił mi się jakiś koleś z Twoich znajomych, zakochałam się xD szkoda, że mieszka w Pile :(:(:(:(:(aaaaAA no i znalazłam Sebucha, tego słynnego z czatu

No widzisz, świat jest mały.
dynaminka
dynaminka
  7 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: świat jest mały.

raczej fejsbrud jest mały :D
dynaminka
dynaminka
  7 lipca 2015

echhh dlaczego na Śląsku nie ma takich chłopców :(:(:(:(:(:(

JozekZpolska
JozekZpolska
  7 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: raczej fejsbrud jest mały :D JozekZpolska

Malutki to prawda :-)
JozekZpolska
JozekZpolska
  7 lipca 2015

Marto a tego kolesia nie znam, ale wyslal mi zapro 2 dni temu wiec go przyjalem. :-)

dynaminka
dynaminka
  7 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Marto a tego kolesia nie znam, ale wyslal mi zapro 2 dni temu wiec go przyjalem. :-)

aaa to pewnie fejk bo rzadko widuję polusów o takich ślicznych buźkach
JozekZpolska
JozekZpolska
  7 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: aaa to pewnie fejk bo rzadko widuję polusów o takich ślicznych buźkach

Pewnie tak :-)
dynaminka
dynaminka
  8 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ten stół i ta pizza mówi tylko jedno, ze on pracuje jako barman rozwozi pizze, podaje do stołu itd.. nie żebym cos miała do barmanów, praca jak każda inna, ale wydaje mi sie że to jego praca.

olso raczej słaba dedukcja, bo raz, że pizzerie raczej rzadko organizują przyjęcia z typowo domowym żarciem typu klopsy, które widać na zdjęciu, a dwa, na zdjęciu, gdzie są klopsy, jest karteczka obok talerza z napisem "Marcin Sowa", więc nie wiem skąd to skojarzenie z kelnerowaniem (trzy- ci od rozwożenia pizzy nie są raczej kelnerami, ale to już swoja drogą). moja siostra też ma na telefonie moje zdjęcia z restauracji z imprezy urodzinowej babki, na niektórych mam nawet talerze w ręce i inne kieliszki, gdybym je wstawiła, pewnie byś wysnuła wniosek, że jestem kelnerką :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.