styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Kombatant
Kombatant
  22 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: już mnie wystalkowałeś na fb, pw wszystko wyjaśniło, już wiem wszystko, jestem spokojna

Taki jestem spryciula : P
takze licze ze nastepne fotki beda robione prawidlowo : D

Konto usunięte
Konto usunięte: tylko że w nocy każdy szelest wydaje się podejrzany. raz tylko byłam świadkiem dziwnej sytuacji, kiedy coś lekko trzasnęło czymś o szklankę, to było rano, leżałam w łóżku kilka minut po wstaniu, ale wtedy nie dałam o to j..., dniem niczego się nie boję!

Mnie ciezko powiedziec czy cos sie dzieje w nocy, bo jak sie poloze 5 min i zasypiam, budze sie dopiero rano : P

Konto usunięte
Konto usunięte: a swoją drogą, jak remont idzie? skończony?

Dokladnie, wszystko ogarniete, bylo walki z malowaniem, poprawki etc ale sie udalo : D

Konto usunięte
Konto usunięte: ech, i jednak nie byłam zwiedzać opuszczonego szpitala psychiatrycznego, bo Bartek jak zwykle dał dupy

Coz.... nie rozumiem tego, jak sie umawiamy to idziemy , a nie odwolane...
to nie moja krew
dynaminka
dynaminka
  22 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: aki jestem spryciula : P

no, tylko że to akurat nie było trudne :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: takze licze ze nastepne fotki beda robione prawidlowo : D

ta na fb jest- głową przodem do okna.
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie ciezko powiedziec czy cos sie dzieje w nocy, bo jak sie poloze 5 min i zasypiam, budze sie dopiero rano : P

Mnie już od dziecka budzi najmniejszy szelest gazety :D oczywiście nie dosłownie, ale prawda jest taka, że mam o wiele bardziej wyczulony słuch w nocy, niż np. moja siostra, którą trzeba by potrząsnąć, żeby się obudziła jak już zaśnie na dobre.
Konto usunięte
Konto usunięte: ale sie udalo : D

no to... gratulacje d83dde03
Konto usunięte
Konto usunięte: Coz.... nie rozumiem tego, jak sie umawiamy to idziemy , a nie odwolane... to nie moja krew

No kurde, moja też nie. Przyznam, że o ile rano była w miarę fajna pogoda, tak po południu zaczęło padać, potem przestało, ale wilgoć i kałuże zostały i stwierdziłam, że to jednak nie jest dobry czas na 40minutowy spacer w 1 stronę i zwiedzanie opuszczonej rudery, ale doszłam do wniosku, że nie jest to taki znowu koniec świata, jak już się umówiłam, to idę. Przychodzę w umówione miejsce 5 minut wcześniej i czekałam "zapasowe" 15 minut, ale Bartek nie przyszedł, więc się wróciłam. Nie wiedziałam co jest grane, dopiero przed 7 mi zadzwonił, że zaspał :P no cóż, widocznie tak miało być
Kombatant
Kombatant
  22 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie już od dziecka budzi najmniejszy szelest gazety :D oczywiście nie dosłownie, ale prawda jest taka, że mam o wiele bardziej wyczulony słuch w nocy, niż np. moja siostra, którą trzeba by potrząsnąć, żeby się obudziła jak już zaśnie na dobre.

W zasadzie to i dobrze i zle, ze szelest Cie budzi, dobrze bo w razie niebezpieczenstwa szybko postawisz wszystkich na nogi, zle bo tak sie nie da spac : D

znam osobe przy ktorej mozna klaskac i sie nie obudzi ; o

Konto usunięte
Konto usunięte: Przychodzę w umówione miejsce 5 minut wcześniej i czekałam "zapasowe" 15 minut, ale Bartek nie przyszedł,

Konto usunięte
Konto usunięte: zadzwonił, że zaspał

:rotfl: :rotfl:

Nie dzis, to kiedy indziej pojdziesz : D
dynaminka
dynaminka
  22 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie dzis, to kiedy indziej pojdziesz : D

no dziś już raczej nie pójdę :D
Konto usunięte
Konto usunięte: znam osobe przy ktorej mozna klaskac i sie nie obudzi ; o

ja znam mnóstwo takich ludzi
dynaminka
dynaminka
  22 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: To tez kwestia sprzetu ktorym robisz, oraz ilosci swiatla jakie pada.... wiele czynnikow wplywa na to jak wyglada pozniej zdjecie : P ale zasada prosta, pod swiatlo = nic nie widac szczegolow , widac zarys

Właśnie przeglądam folder, gdzie trzymam wszystkie swoje zdjęcia z rąsi, robię średnio raz na miesiąc kamerką albo telefonem. Pierwszy wniosek, to strasznie szybko mi włosy urosły od lutego, kiedy ścięłam, ale to nieważne, a drugi, rzeczywiście bardzo dużo zależy nawet nie tyle od tego, w jakim kierunku stoisz, bo zawsze stoję głową do okna, a od tego, jakie jest światło na dworze, kolorystyką/intensywnością różnią się nawet zdjęcia robione zimą i teraz, latem :D
dynaminka
dynaminka
  22 sierpnia 2015

btw, lepiej w krótkich czy w długich? bo mam dylemat znów czy obcinać -.-

Kombatant
Kombatant
  22 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: no dziś już raczej nie pójdę :D

Dawaj idziemy teraz xD

Konto usunięte
Konto usunięte: zeczywiście bardzo dużo zależy nawet nie tyle od tego, w jakim kierunku stoisz, bo zawsze stoję głową do okna, a od tego, jakie jest światło na dworze, kolorystyką/intensywnością różnią się nawet zdjęcia robione zimą i teraz, latem :D

Zwlaszcza jak robisz slabej jakosci obiektywem , czym lepszy obiektyw tym lepiej sobie radzi w trudnych warunkach : P
plus mozna tez pobawic sie w ustawieniach aparatu, ustawiac go pod dane warunki jakie panuja : P ale zdaje sobie sprawe ze malo Cie to interesi : D

Konto usunięte
Konto usunięte: btw, lepiej w krótkich czy w długich? bo mam dylemat znów czy obcinać -.-

Jak dla mnie krotsze sa lepsze :mrgreen:
i znow zdjecia maja przeklamanie, tak jakbys miala na jednym rude wlosy a na drugim blond
dynaminka
dynaminka
  22 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Dawaj idziemy teraz xD

no to przyjeżdżaj, może zdążysz w 15 minut z dolnośląskiego :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Zwlaszcza jak robisz slabej jakosci obiektywem

no tak, ale pisałam już wielokrotnie, że robię zdjęcia tylko telefonem, nie korzystam z aparatu.
Konto usunięte
Konto usunięte: plus mozna tez pobawic sie w ustawieniach aparatu, ustawiac go pod dane warunki jakie panuja : P ale zdaje sobie sprawe ze malo Cie to interesi : D

Konto usunięte
Konto usunięte: malo Cie to interesi : D

no właśnie xd
Konto usunięte
Konto usunięte: znow zdjecia maja przeklamanie, tak jakbys miala na jednym rude wlosy a na drugim blond

to też zauważyłam zależy od światła w dużej mierze. np. na wszystkich zdjęciach z chorwacji mam włosy podchodzące odcieniem pod brąz, mimo, że robione w pełnym słońcu i irl wyglądały na platynowe bardziej. +to, że zimą zawsze mam ciemniejsze, latem się rozjaśniają od słońca.

nie ma to jak problemy z DNS-em kiedy w perspektywnie miałam nocne oglądanie filmów online d83dde1e
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dla mnie krotsze sa lepsze

ja już sama nie wiem. zawsze pod koniec lata obcinałam włosy i zastanawiam się, czy przerwać ten rytuał i zapuszczać do pasa, opinie ludzi są różne.
Kombatant
Kombatant
  22 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: no to przyjeżdżaj, może zdążysz w 15 minut z dolnośląskiego

Pendolino szybko jezdza, wezme spiwor to tam mozna bedzie przenocowac :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, ale pisałam już wielokrotnie, że robię zdjęcia tylko telefonem, nie korzystam z aparatu.

Zrob kiedys aparatem (siostry- jak dobrze pamietam) : D

Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma to jak problemy z DNS-em kiedy w perspektywnie miałam nocne oglądanie filmów online

A od kogo masz internety?

Konto usunięte
Konto usunięte: ja już sama nie wiem. zawsze pod koniec lata obcinałam włosy i zastanawiam się, czy przerwać ten rytuał i zapuszczać do pasa, opinie ludzi są różne.

Jak tam uwazasz, dla mnie idealna dlugosc to taka do ramion : )
dynaminka
dynaminka
  23 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Pendolino szybko jezdza

szybko, ale chyba nie aż tak szybko xD
Konto usunięte
Konto usunięte: wezme spiwor to tam mozna bedzie przenocowac

do odważnych świat należy!
Konto usunięte
Konto usunięte: Zrob kiedys aparatem (siostry- jak dobrze pamietam) : D

ona ma jedynie tylni lepszy od mojego, przedni ma tyle samo co mój, a zdjęcia typu selfie robię tylko przednim, bo od razu widzę, czy nie robię jakiejś głupiej miny :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: A od kogo masz internety?

UPC
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie idealna dlugosc to taka do ramion : )

Ale ogólnie, czy u mnie akurat Ci się taka widzi? Bo mnie się generalnie u kobiet podobają długie włosy, pod warunkiem, że są zadbane, a nie jakieś wystrzępione końskie kuce.
np. coś takiego

ale właśnie długie włosy mają to do siebie, że trzeba o nie bardzo dbać i te czesanie over9000 minut.. to mnie zniechęca.

u większości loch wygląda to mniej więcej tak niestety, często gorzej

może to nie są skrajnie zaniedbane włosy, ale widać, że bez życia i cienkie
Kombatant
Kombatant
  23 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: do odważnych świat należy!

Jak Ty w domu nie mozesz zasnac to i tam bys nie zasnela : D

Konto usunięte
Konto usunięte: ona ma jedynie tylni lepszy od mojego, przedni ma tyle samo co mój, a zdjęcia typu selfie robię tylko przednim, bo od razu widzę, czy nie robię jakiejś głupiej miny

Przednie zawsze sa slabsze od tych tylnich : D
Ale w koncu bedziesz musiala wymienic na jakis nowysz tel, a teraz juz standard to jakies 8 mpx : D

Konto usunięte
Konto usunięte: UPC

O , ta firma od wrzesnia ma u nas swiadczyc uslugi, wykupili nasza kablowke i sie zastanawialem nad internetami od nich
ogolnie zadowolna jestes?

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ogólnie, czy u mnie akurat Ci się taka widzi?

Jak widze Twoje fotki to moim zdaniem lepiej w krotszych Ci, ale to subiektywna ocena.

Konto usunięte
Konto usunięte: ale właśnie długie włosy mają to do siebie, że trzeba o nie bardzo dbać i te czesanie over9000 minut.. to mnie zniechęca.

No wlasnie te co pokazalas to jak dla mnie za dlugie : DDDDDDD
a jak mialbym osobiscie o takie dbac to by mnie krew zalala :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: u większości loch wygląda to mniej więcej tak niestety, często gorzej

Ohydnie to wyglada, obrzydliweeeeee
dynaminka
dynaminka
  23 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak Ty w domu nie mozesz zasnac to i tam bys nie zasnela : D

No raczej nie zasnęłabym w takim miejscu, nawet nie ze względu na jego "charakter", a ze względu na wygodę, a raczej jej brak zupełny :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Przednie zawsze sa slabsze od tych tylnich : D

tyle to nawet ja wiem
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale w koncu bedziesz musiala wymienic na jakis nowysz tel, a teraz juz standard to jakies 8 mpx : D

ja telefon wymieniałam nawet nie tak dawno, jakoś w październiku zeszłego roku
ale to fakt, technika poszła do przodu nawet w te kilka miesięcy, niedawno kupowaliśmy telefon mojej babce, to taki najzwyklejszy alcatel ma już 8 mpx i różne aplikacje, których ja nie miałam, w tym jakieś HRS hotele, czy coś w tym stylu, planowanie podróży, endomondo (to akurat stare) i mnóstwo innych, aż sama się zdziwiłam, bo do dziś nie umiem się posługiwać tym jej telefonem, on ma chyba z 6 ekranów/plansz, zastanawiam się po co to, ja chyba jednak wolę minimalizm.
Konto usunięte
Konto usunięte: ogolnie zadowolna jestes?

Ja tam nie narzekam, nie ma zbyt często awarii, nigdy się nie zdarzyło, żebym nie miała internetów dłużej niż godzinę (no może na początku jak zaczęliśmy z ich usług korzystać, było raz tak, że przez całą noc do rana neta nie było, bo ukradli kable, ale to daaawno), mogę polecić
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak widze Twoje fotki to moim zdaniem lepiej w krotszych Ci, ale to subiektywna ocena.

Poczekam jeszcze na opinie innych forumersów, może ktoś się jeszcze wypowie, daję sobie czas na decyzje do końca sierpnia
Konto usunięte
Konto usunięte: No wlasnie te co pokazalas to jak dla mnie za dlugie : DDDDDDD

jak dla mnie wspaniałed83ddc97 ale tylko jak są mega zadbane, a 90% polskich loszek ma właśnie takie jak pokazałam na ostatnim zdjęciu- to nie tylko kwestia zaniedbania, ale też struktury włosa, większość tryharduje z długością nie mając "predyspozycji" do trzymania długich włosów, ale dla nich ważne jedynie to, że mają over9000 cm
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak mialbym osobiscie o takie dbac to by mnie krew zalala

ja niby teraz mam średniej długości, jak widać na zdjęciach, ale od kilku msc bardzo dbam o włosy, chyba bardziej się już nie da :rotfl: i zauważyłam, że bez tych wszystkich maseczek i wcierek wyglądają dokładnie tak samo. już sama nie wiem co myśleć xd

na razie idę do wanny, może potem jeszcze w przerwie na film wstąpię na forum, ale pewnie będziesz już spać, więc dobranoc
Kombatant
Kombatant
  23 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: taki najzwyklejszy alcatel ma już 8 mpx i różne aplikacje, których ja nie miałam, w tym jakieś HRS hotele, czy coś w tym stylu, planowanie podróży, endomondo (to akurat stare) i mnóstwo innych, aż sama się zdziwiłam, bo do dziś nie umiem się posługiwać tym jej telefonem, on ma chyba z 6 ekranów/plansz, zastanawiam się po co to, ja chyba jednak wolę minimalizm.

http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/sony-xperia-z2-czarny.bhtml

ten mnie powalil na lopatki, 20 mpx , to wiecej niz moja lustrzanka ma :rotfl: :rotfl:

minimalizm jest ok - tel powinien sluzyc do dzwonienia / smsowania.

Konto usunięte
Konto usunięte: ak dla mnie wspaniałe ale tylko jak są mega zadbane, a 90% polskich loszek ma właśnie takie jak pokazałam na ostatnim zdjęciu- to nie tylko kwestia zaniedbania, ale też struktury włosa, większość tryharduje z długością nie mając "predyspozycji" do trzymania długich włosów, ale dla nich ważne jedynie to, że mają over9000 cm

A co powiesz o kobietach ktore maja takie

wlosy :pavarotti:
moze jestem jakis dziwak, ale wg mnie jak najbardziej ok

Konto usunięte
Konto usunięte: uż sama nie wiem co myśleć xd

Ogolisz sie na łyso to problem zniknie na jakis dluzszy czas :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale pewnie będziesz już spać, więc dobranoc

Wlasnie sie zbieram, bo pozno, dobranoc ! :)
dynaminka
dynaminka
  23 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ten mnie powalil na lopatki, 20 mpx , to wiecej niz moja lustrzanka ma

jakbym chciała wydać ponad 1000 zł na telefon, prędzej kupiłabym tego sony, niż iphone'a
Konto usunięte
Konto usunięte: minimalizm jest ok - tel powinien sluzyc do dzwonienia / smsowania.

To prawda. Mi się najlepiej korzystało z takiej starej nokii, którą miałam jeszcze w zeszłym roku. Niestety obudowa skończyła żywot, nie opłacało się sprowadzć nowej do takiego grata xd
Konto usunięte
Konto usunięte: A co powiesz o kobietach ktore maja takie

Konto usunięte
Konto usunięte: wlosy moze jestem jakis dziwak, ale wg mnie jak najbardziej ok

Jestem na nie. Takie fryzury są mało kobiece moim zdaniem. Jak krótkie włosy, to do ramion, krócej bym się nie obcięła, jak i nie podobają mi się takie włosy u innych.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogolisz sie na łyso to problem zniknie na jakis dluzszy czas

no jasne, już lecę pod maszynkę :D
Kombatant
Kombatant
  23 sierpnia 2015

TEST

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.