Konto usunięte: Jak Ty w domu nie mozesz zasnac to i tam bys nie zasnela : D
No raczej nie zasnęłabym w takim miejscu, nawet nie ze względu na jego "charakter", a ze względu na wygodę, a raczej jej brak zupełny :D
Konto usunięte: Przednie zawsze sa slabsze od tych tylnich : D
tyle to nawet ja wiem
Konto usunięte: Ale w koncu bedziesz musiala wymienic na jakis nowysz tel, a teraz juz standard to jakies 8 mpx : D
ja telefon wymieniałam nawet nie tak dawno, jakoś w październiku zeszłego roku
ale to fakt, technika poszła do przodu nawet w te kilka miesięcy, niedawno kupowaliśmy telefon mojej babce, to taki najzwyklejszy alcatel ma już 8 mpx i różne aplikacje, których ja nie miałam, w tym jakieś HRS hotele, czy coś w tym stylu, planowanie podróży, endomondo (to akurat stare) i mnóstwo innych, aż sama się zdziwiłam, bo do dziś nie umiem się posługiwać tym jej telefonem, on ma chyba z 6 ekranów/plansz, zastanawiam się po co to, ja chyba jednak wolę minimalizm.
Konto usunięte: ogolnie zadowolna jestes?
Ja tam nie narzekam, nie ma zbyt często awarii, nigdy się nie zdarzyło, żebym nie miała internetów dłużej niż godzinę (no może na początku jak zaczęliśmy z ich usług korzystać, było raz tak, że przez całą noc do rana neta nie było, bo ukradli kable, ale to daaawno), mogę polecić
Konto usunięte: Jak widze Twoje fotki to moim zdaniem lepiej w krotszych Ci, ale to subiektywna ocena.
Poczekam jeszcze na opinie innych forumersów, może ktoś się jeszcze wypowie, daję sobie czas na decyzje do końca sierpnia
Konto usunięte: No wlasnie te co pokazalas to jak dla mnie za dlugie : DDDDDDD
jak dla mnie wspaniałe
ale tylko jak są mega zadbane, a 90% polskich loszek ma właśnie takie jak pokazałam na ostatnim zdjęciu- to nie tylko kwestia zaniedbania, ale też struktury włosa, większość tryharduje z długością nie mając "predyspozycji" do trzymania długich włosów, ale dla nich ważne jedynie to, że mają over9000 cm
Konto usunięte: a jak mialbym osobiscie o takie dbac to by mnie krew zalala
ja niby teraz mam średniej długości, jak widać na zdjęciach, ale od kilku msc bardzo dbam o włosy, chyba bardziej się już nie da
i zauważyłam, że bez tych wszystkich maseczek i wcierek wyglądają dokładnie tak samo. już sama nie wiem co myśleć xd
na razie idę do wanny, może potem jeszcze w przerwie na film wstąpię na forum, ale pewnie będziesz już spać, więc dobranoc