styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  28 sierpnia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Rosiczka
Rosiczka:

Ja przedłużam na szablonie, ale nie żelem, wyglądają naturalniej, polecam :tak:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Rosiczka
Rosiczka
  28 sierpnia 2015
Sylvinka
Sylvinka: Ja przedłużam na szablonie, ale nie żelem, wyglądają naturalniej, polecam

a czym? :)
JozekZpolska
JozekZpolska
  29 sierpnia 2015

Nowe buty, białe tenisówki :) i granatowe żelówki :)

dynaminka
dynaminka
  29 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nowe buty, białe tenisówki :)

sexi
JozekZpolska
JozekZpolska
  29 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: sexi

Dziękuję Marto :)
Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  30 sierpnia 2015
Sylvinka
Sylvinka: Ja przedłużam na szablonie, ale nie żelem, wyglądają naturalniej, polecam

O ładne! :)

On n’est jamais content là où on est.

Rth
Rth
  31 sierpnia 2015

Dlaczego kobity, które robią sobie już te sztuczne paznokcie (czego nie rozumiem, ale już w mniejszym stopniu), robią zdjęcia kiedy mają je w jakaś oleju? Dziwnie to wygląda.. :D

dynaminka
dynaminka
  31 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego kobity, które robią sobie już te sztuczne paznokcie (czego nie rozumiem, ale już w mniejszym stopniu), robią zdjęcia kiedy mają je w jakaś oleju? Dziwnie to wygląda.. :D

Bo "błyszczące" ładniej wygląda :rotfl:
też tego nie rozumiem, ale ostatnio nawet można zaobserwować "trend" na nabłyszczanie ciała oliwką właśnie, często z jakimiś mieniącymi się drobinkami, podobno optycznie wyszczupla to nogi i ujędrnia ciało (np. w kostiumie kąpielowym)

Rth
Rth
  31 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo "błyszczące" ładniej wygląda też tego nie rozumiem, ale ostatnio nawet można zaobserwować "trend" na nabłyszczanie ciała oliwką właśnie, często z jakimiś mieniącymi się drobinkami, podobno optycznie wyszczupla to nogi i ujędrnia ciało (np. w kostiumie kąpielowym)

Mam jakieś inne poczucie estetyki. Nawet lubię widok mokrego ciała, ale to wygląda okropnie. : D Łiiird.
dynaminka
dynaminka
  31 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet lubię widok mokrego ciała, ale to wygląda okropnie. : D Łiiird.

Nie zawsze tak źle to wygląda, czasem fajnie podkreśla lekki zarys mięśni na brzuchu u niektórych kobiet i dekolt w kostiumie kąpielowym, a na zdjęciu, które wkleiłam, babka jest zbyt sztuczna, za bardzo wyrobiona na siłowni, może też dlatego takie wrażenie :D
Ja znowu nie cierpię się ciapkać w olejkach, jedynie czasem nakładam na włosy 3 h przed wanną, na innych częściach ciała nie przejdzie, w to lato nawet 40` upały przetrwałam bez olejka do opalania. Ale tego olejowania palców to kompletnie już nie rozumiem
Konto usunięte
Konto usunięte: O ładne! :)

ooo Togepii, widzę nowego chłopaka masz, to z Przemkiem Barciok już koniec? :crylol:
Rth
Rth
  31 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zawsze tak źle to wygląda, czasem fajnie podkreśla lekki zarys mięśni na brzuchu u niektórych kobiet i dekolt w kostiumie kąpielowym, a na zdjęciu, które wkleiłam, babka jest zbyt sztuczna, za bardzo wyrobiona na siłowni, może też dlatego takie wrażenie :D Ja znowu nie cierpię się ciapkać w olejkach, jedynie czasem nakładam na włosy 3 h przed wanną, na innych częściach ciała nie przejdzie, w to lato nawet 40` upały przetrwałam bez olejka do opalania. Ale tego olejowania palców to kompletnie już nie rozumiem

No cóż, dla mnie to jest ok tylko na kulturystach. Ewentualnie właśnie olejek do opalania, chociaż sama nie znoszę bo wszystko się klei, a jeszcze nie daj borze zawieje piaskiem. :D
A co do tych palców, to jakiś koleś powiedział, że takie naolejowane wyglądają jak wyciągnięte z.. :ninja:
dynaminka
dynaminka
  31 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaż sama nie znoszę bo wszystko się klei

mam to samo :D
Konto usunięte
Konto usunięte: jakiś koleś powiedział, że takie naolejowane wyglądają jak wyciągnięte z..

:rotfl:
dynaminka
dynaminka
  2 września 2015

odświeżam temat

dynaminka
dynaminka
  3 września 2015

zakochałam się. prawda, że wspaniały? d83dde0d
dynaminka
dynaminka
  3 września 2015

na rower, trzeba korzystać z ostatnich dni bo ładna pogoda.

szkoda, że tak słabo widać tą koronkę z tyłu ;_;
no i przy okazji chwalę się bickiem - niedługo będzie jeszcze większy, póki co od 15 sierpnia podciągałam się na drążku codziennie 80 razy, od początku września zwiększam ilość do 100, potem może więcej.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.