styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynaminka
dynaminka
  25 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: z tych co wrzucilas to tylko 2 i 4 czyli szary i czerwony

mi się najbardziej z tych co wrzuciłam 1wszy podoba w połączeniu z tą koszulą, ostatni i przedostatni.
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie ja to zrobie w lidlu? xD mam odbicia szukac w ladach chlodniczych?

dlatego dziwię się, że niektórzy ludzie kupują tam bieliznę :rotfl: bluzka jak bluzka, czy tam sweter, majty też można kupić, ale stanik to mi musi idealnie leżeć, ale kobiety kupujące staniki w lidlu chyba twierdzą inaczej, skoro zawsze ludzie się biją o towar jak rzucą bieliznę xD
Rosiczka
Rosiczka
  26 sierpnia 2015
speedtrax
speedtrax: ten pies na zdjęciu http://www.fotka.pl/profil/Rosiczka/albumy/1,Ja/104711027 on jest żywy;) wygląda jak maskotka ale jest zajebisty:)

No żywy hahah każdy mówi, że wygląda jak maskotka :D ale to mój kochany Kapsel <3 najcudowniejszy "mężczyzna" na świecie" :)
Konto usunięte
Konto usunięte: aaa już wiem co to. moja mama ma takie urządzenie do robienia tych paznokci bo sobie zamówiła jak zaczynała się na to moda. nawet kiedyś mi chciała zrobić takie paznokcie, ale nie chciałam, bo nie lubię takich doklejanych rzeczy na moich paznokciach, dla mnie to za długie :/

aaaa no to jak też x lat do tylu sobie zamawialam toto, ale teraz to moda na hybrydy tot jż sprzęt był do wymiany ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: oczywko moja matka nie miała aż tak długich paznokci jak Twoje, ale jednak zawsze to jakiś obcy element na płytce paznokciowej, poza tym po ściągnięciu tego paznokcie są w masakrycznym stanie, już nie mówiąc o tym, że w najmniej odpowiednim momencie może się to odkelić. nieee, nie dla mnie takie rzeczy, tak jak domalowywane brwi które mogą spłynąć na deszczu

no nie sądzę, żeby te moje się odkleiły xD to jedynie może się złamać (i to trudno aby się stało) albo po prostu odrosty są i trzeba ściągną, innej możliwości nie ma ;D
dynaminka
dynaminka
  26 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: najcudowniejszy "mężczyzna" na świecie" :)

Zawsze byłam przekonana, że to ONA, nie wiem czemu :D
Rosiczka
Rosiczka: no nie sądzę, żeby te moje się odkleiły xD to jedynie może się złamać (i to trudno aby się stało) albo po prostu odrosty są i trzeba ściągną, innej możliwości nie ma ;D

No nie wiem, ja tam nie znam się na tych paznokciach i nie chcę się na nich znać :rotfl:
Mojej matce czasem się odklejały
dynaminka
dynaminka
  26 sierpnia 2015

Patrycja, wydaje mi się, czy obcięłaś włosy? ostatnio wrzuciłaś jakieś zdjęcie na fb i tak mi się wydawało, że masz krótsze i pocieniowane

Rosiczka
Rosiczka
  26 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze byłam przekonana, że to ONA, nie wiem czemu :D

:crylol: hahaha nie, to ON, Kapsel <3
Konto usunięte
Konto usunięte: No nie wiem, ja tam nie znam się na tych paznokciach i nie chcę się na nich znać Mojej matce czasem się odklejał

To robiła pewnie tipsy albo po prostu źle je robila :D
dynaminka
dynaminka
  26 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: po prostu źle je robila :D

No możliwe :D Nie twierdzę, że nie.
Rosiczka
Rosiczka: To robiła pewnie tipsy

hybrydy też
Rosiczka
Rosiczka
  26 sierpnia 2015

przyszły mi te buty, expresowo :D

dynaminka
dynaminka
  26 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: przyszły mi te buty, expresowo :D

zatostuj jakiś outfit w nich.
nie boisz się butów kupować przez neta? rozmiar rozmiarem, ale niektóre rozmiary są mierzone chyba wg jakiejś chińskiej rozmiarówki, i to w sieciowych sklepach. no i nawet jak rozmiar pasuje, mogą gdzieś obciskać, etc
Rosiczka
Rosiczka
  26 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: zatostuj jakiś outfit w nich. nie boisz się butów kupować przez neta? rozmiar rozmiarem, ale niektóre rozmiary są mierzone chyba wg jakiejś chińskiej rozmiarówki, i to w sieciowych sklepach. no i nawet jak rozmiar pasuje, mogą gdzieś obciskać, etc

Jeszcze nigdy mi się nie przydarzylo ;d
dynaminka
dynaminka
  27 sierpnia 2015

outfit z dziś w trochę za szerokich spodenkach

dynaminka
dynaminka
  27 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: eszcze nigdy mi się nie przydarzylo ;d

pokaż jakiś outfit w tych butach jak wyglądają na żywo. pamiętaj o dekolcie xD

___
p.s. podjęłam jednak decyzję, że nie obcinam na razie włosów :))))
Kombatant
Kombatant
  27 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: outfit z dziś w trochę za szerokich spodenkach

wygladaja jak jeans miniówka : D

zamiast tego jakies obcisle spodnie/ spodenki i status ruchable.
dynaminka
dynaminka
  27 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: wygladaja jak jeans miniówka : D

może i na tym jpg i wyglądają jak miniówka, bo nie widać dołu dokładnie, ale miniówka to nie jest.
Konto usunięte
Konto usunięte: zamiast tego jakies obcisle spodnie/ spodenki i status ruchable.

te spodnie są stare, jeszcze w licbazie je kupiłam, wtedy leżały idealnie, nie wiem, czy materiał się rozciągnął czy budowa ciała mi się zmieniła, ale teraz wiszą. no ale na rower się nadają. lubię krótkie spodenki dżinsowe, dopóki zamek się nie zepsuje, są niezniszczalne. takie zwykłe dżinsy w sumie też, ale wolę legginsy, zdecydowanie!
Kombatant
Kombatant
  28 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ale wolę legginsy, zdecydowanie!

Poza panerka jakies jeszcze masz? np czarne? :ziober2:
dynaminka
dynaminka
  28 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza panerka jakies jeszcze masz? np czarne?

no mam, nie raz wstawiałam jpg w nich tutaj.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.