styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
praksa
praksa
  24 września 2015

dobra, nie ma z kogo sie śmiać, to dam coś bekowego, mój >autfjut na imprezie cantry.

dynaminka
dynaminka
  24 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, nie ma z kogo sie śmiać, to dam coś bekowego, mój >autfjut na imprezie cantry.

Widać, że masz czym oddychać, praksydo xD Szkoda, że ten koń taki łysy trochę..
praksa
praksa
  24 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Widać, że masz czym oddychać, praksydo xD

ee to chyba więcej stanika nix cycków, do tego nachylona, rozmiar mam taki uniwesralny c heh
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda, że ten koń taki łysy trochę..

to byk jest, jakis konkurs był, kto dłuzej sie utrzyma na nim, a ja i tak spadłam.
Kombatant
Kombatant
  24 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, nie ma z kogo sie śmiać, to dam coś bekowego, mój >autfjut na imprezie cantry.

babcia
widać ze wiesz jak dosiadać i lubisz to :mrgreen:
plusik
praksa
praksa
  24 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: babcia widać ze wiesz jak dosiadać i lubisz to

haha, no dzięki Ferdek, w naszym wieku już trzeba pewne rzeczy umieć xd
praksa
praksa
  24 września 2015

albo nic fail.

Kombatant
Kombatant
  24 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: haha, no dzięki Ferdek, w naszym wieku już trzeba pewne rzeczy umieć xd

czym starsza tym lepsza - jak z winem xD

Konto usunięte
Konto usunięte: albo nic fail.

Widzialem jakas petle : D
i to ze idziesz na nocke : P
praksa
praksa
  24 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: czym starsza tym lepsza - jak z winem xD

taa jak z winem, czym strasza tym dłuzej powinna siedzieć w piwnicy.
Konto usunięte
Konto usunięte: Widzialem jakas petle : D i to ze idziesz na nocke : P

no to była mapka z endo z dzisiejszej jazdy rowerkiem 50,o5km w 2.h12 minut ale byla mapa i skasowałąm posta, bo po co komu wiedzieć gdzie dokladnie mieszkam.
Kombatant
Kombatant
  24 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: taa jak z winem, czym strasza tym dłuzej powinna siedzieć w piwnicy.

:lol:
nawet sie zasmialem, dzieki : )

Konto usunięte
Konto usunięte: no to była mapka z endo z dzisiejszej jazdy rowerkiem 50,o5km w 2.h12 minut ale byla mapa i skasowałąm posta, bo po co komu wiedzieć gdzie dokladnie mieszkam.

tak jakby ktos sie tego doszukiwal, a po drugie nie bylo tam adresu : )

startuj za rok w damskim Tour de Pologne : D
praksa
praksa
  24 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: startuj za rok w damskim Tour de Pologne : D

nie no co ty, rower to tylko taki dodatek do biegania, zeby inne parie mięśni dawały też napęd w nogach,a takie tam, rowerem dużo nie jeżdzę, raz w tygodniu na dłuższą trasę wybywam.
dynaminka
dynaminka
  24 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ee to chyba więcej stanika nix cycków, do tego nachylona

no dobra, nie bądź już taka skromna, pamiętam outfit w stylu Grażyny, umiem rozpoznać kiedy locha ma wypchane cycki dzięki stanikowi :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: rozmiar mam taki uniwesralny c heh

same here
ale czasem kupuję staniki rozmiar "B", taki uniwersalny, nie angielska rozmiarówka.
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja i tak spadłam.

to musiał być mocny zawodnik z niego
praksa
praksa
  25 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: no dobra, nie bądź już taka skromna, pamiętam outfit w stylu Grażyny, umiem rozpoznać kiedy locha ma wypchane cycki dzięki stanikowi

stanik zbyt duzo nie pomoze jak ktoś zupełnie ma płaską klate, ale taki juz odpowiednio wymodeluje cyc.
http://imged.pl/3994/biustonosz-stanik-push-up-85c-bialy-czarny-bezowy-2183994.jpg
http://polki.pl/we-dwoje/p/a/35/3/3/32291/c3/c3_16_stanikow_push_up_od_marki_atlantic.jpg
dynaminka
dynaminka
  25 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: stanik zbyt duzo nie pomoze jak ktoś zupełnie ma płaską klate

ok xD jeśli tak twierdzisz xD
ja jednak znam przypadki loch z miseczką większe a, które tak potrafią cycki wypchać stanikiem, że wyglądają w miarę przyzwoicie. facet tego nie zauważy dopóki taka nie ściągnie stanika, ale ja umiem to zauważyć, tym bardziej, jeśli wiem, jakie ktoś miał przedtem
praksa
praksa
  25 września 2015

cycki to sobie w podstawówce wypychała kumpela, tzn nie wypychała co miałą stanik z taka zajebista gąbką sztywny ze az sterczały. kiedyś tak szybko sie odwróciła i zahaczyła tym stanikiem o kogoś, i tak jak sie odsuneła, tak stanik sie przesunął prawie na ramiona, wszyscy się spiojrzeli że cycki jakieś w nienaturalnym miejscu są, ale była beka, chyba do konca roku.

dynaminka
dynaminka
  26 września 2015

outfit ze zwierzaczkiem :))

p.s. nie przytyłam aż tak, tylko ta bluzka jest taka szeroka d83dde1c

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.