styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
policjan
policjan
  26 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: p.s. nie przytyłam aż tak, tylko ta bluzka jest taka szeroka

Jestem na nie! Nie podkreśla najważniejszego (czy też najważniejszych:D).
dynaminka
dynaminka
  26 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem na nie! Nie podkreśla najważniejszego (czy też najważniejszych:D).

Też tak uważam, tzn. nie podoba mi się ten outfit i nie wyszłabym tak nigdzie :P
ale do siedzenia w domu sam raz.
dynaminka
dynaminka
  26 września 2015

co sądzicie o fryzurze tego stwora? d83dde1c

outfit/fryzura na mopa

dynaminka
dynaminka
  29 września 2015

Kto na badania do doktor Marty?
Pan Sowa Marcin? Zdiagozowałam raka

Kombatant
Kombatant
  29 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Kto na badania do doktor Marty?

Zmierzasz w dobrym kierunku.
dynaminka
dynaminka
  30 września 2015

A co powiecie o takich outfitach? :D

dynaminka
dynaminka
  1 października 2015

Jak wam się podobają moje legginsy na gumce z dżinsowego materiału?

dynaminka
dynaminka
  1 października 2015

ps. wiem że cycki mi zmalały, obżarstwo nie pomogło
Nikt nie musi mnie uświadamiać.
na szczęście w przodu ciągle wyglądają dobrze

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  2 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ps. wiem że cycki mi zmalały, obżarstwo nie pomogło Nikt nie musi mnie uświadamiać. na szczęście w przodu ciągle wyglądają dobrze

Marta! Twój urok osobisty nie daje patrzeć wszystkim tylko na czyczky :D

Outfit okej 263a

P.S. Pytanie do Ciebie, boś stylistka wszech-Forum: czy panterka na serio wraca do łask? I kwiaty max na legginsach?
Wczoraj byłam w galerii X i co ja tam paczyłam o.O SZOK
dynaminka
dynaminka
  2 października 2015
esquilo
esquilo: Marta! Twój urok osobisty nie daje patrzeć wszystkim tylko na czyczky :D

W to nie wątpię :D Chociaż ostatnio jeden z forumowiczów, którego już daaawno nie ma na forum, stwierdził podczas naszej pogadanki na fb, że straciłam mój "największy cielesny atut", czyli cycki :rotfl:
esquilo
esquilo: Outfit okej

d83ddc4dd83dde0f
esquilo
esquilo: czy panterka na serio wraca do łask? I kwiaty max na legginsach? Wczoraj byłam w galerii X i co ja tam paczyłam o.O SZOK

Nie mam pojęcia :D Chociaż często widuję różne ciuchy w galeriach z motywem panterki, ale w niektórych "kręgach" uchodzi to za kicz. Kwiaty też widuję, widuję też legginsy/bluzki we wzorki, w kratę, w stonowanych kolorach, w krzykliwych. Ciężko jednoznacznie powiedzieć, czy coś "wraca do łask", jak dla mnie, to każdy ma jakiś tam swój styl, a sieciówki, przynajmniej z tego co widzę w większości, już dawno przestały stawiać na jeden i ten sam "design", bo ludzie mają różne gusta. Ja nie patrzę na to, czy coś wraca do łask, bo jeżeli wrócą do łask worki po kartoflach albo stroje z epok prehistorycznych, to raczej nie będzie mi w tym do twarzy ani do niczego innego i żaden stylista czy trend-designer nie przekona mnie do noszenia tego :D Zresztą wiadomo, że modę kreują styliści na potrzeby własnego zysku, a ludzie, jak stado zaślepionych baranów idzie za tym i noszą coś, co kompletnie im nie pasuje tylko dlatego, że jest akurat "modne". Nie powinniśmy się kierować tym, co akurat jest "na topie", tylko chodzić w tym, w czym nam wygodnie i co pasuje do naszej sylwetki, podkreśla ją albo zakrywa mankamenty w niektórych przypadkach. Nie każdemu pasuje tryharding i elegancja w stylu Kasi Tusk, a "moda" tak szybko przechodzi do lamusa jak powraca

Tak więc jako najsłynniejsza stylistka forum i śląska mówię wam- chodźcie w tym, w czym wam wygodnie i co wam pasuje, bo potem okazuje się, że wychodzimy na ulicę i widzimy 10 tak samo ubranych tańszych podróbek Kasi Tusk czy innej Jolanty Kwaśniewskiej (nie wiem kto tam jeszcze jest wyznacznikiem stylu, nie śledzę tych blogów xD)

Jeżeli czujecie się dobrze w panterce albo uważacie, że pasuje wam- nie odmawiajcie sobie! d83dde09
dynaminka
dynaminka
  2 października 2015

W sumie to nie wiem, po co ten wykład, bo spytałaś tylko czy panterka wraca do łask, a nie czy warto nosić, więc [TL;DR] - w sklepach można znaleźć różne wzory i kolory, a największy szał na panterkę był chyba jakoś 2-3 lata temu

dynaminka
dynaminka
  4 października 2015

Polećcie jakieś ładne buty na jesień dla mnie, najlepiej na koturnie i czerwone/czarne.

Usmiech1995
wpis jest ukryty
dynaminka
dynaminka
  8 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Polećcie jakieś ładne buty na jesień dla mnie, najlepiej na koturnie i czerwone/czarne.

Nic nikt mi nie polecił, ale nieważne, bo jedne buty na jesień już kupiłam d83dde09

also

co sądzicie o tych pedalskich koczkach dla "mężczyzn"?

Kombatant
Kombatant
  8 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jedne buty na jesień już kupiłam

to raczej na babie lato te buty, bo na prawdziwa jesien to troche pizgawica.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.