Konto usunięte: no ten na zdjęciu to nawet męsko wygląda, nie kazdy w tym dobrze wyglada, bo ja sobie nie wyobrazam jakiegos zdechlaka małego chudego rudego z takimi koczkami.
Męsko, bo ma męską twarz (mimo, że chyba nie ma kwadratowej szczęki, więc zdaniem rudolfa z forum pewnie wyglądałby kobieco xD), ale ten koczek sprawia, że wygląda jak jakaś pipka
No ale rudy anon faktycznie jeszcze gorzej by wyglądał. Kuce czasem noszą takie koki.
Konto usunięte: Szukalem mniej wiecej podobnych do tych ktore widuje na ulicy i ktore na moje oko są ok, dodam tez ze wg mnie kobieta wyglada kobieco jedynie w butach na obcasie
Wszystkie mi się podobają, no może trzecie trochę mniej, ale też mogłyby być. Takie obcasy są lepsze jak chodniki są śliskie, dlatego mam też buty na takim grubszym obcasie. Mam też w piwnicy podobne buty do drugich, a może nawet takie same tylko kolor inny, bo dużo butów kupuję w deichmanie.
Konto usunięte: Oficjalnie mozna juz powoli o nim zapominac, tylko chlodniej ma byc.
Dzisiaj właśnie powietrze było tragiczne, co to ma być, to dopiero początek października!
Mi w nogi i tak nie jest zimno, bardziej marzną mi ręce i generalnie "góra" bardziej niż dół, zawsze tak miałam, dlatego ja powinnam ubierać ciepłe swetry na taką pogodę, tymczasem ubieram cienkie bawełniane bluzeczki, bo te swetry moim zdaniem wyglądają "tak sobie". No ale jak będzie gorzej, to trzeba będzie przeboleć, dzisiaj właśnie się dowiedziałam, że w niedzielę ma spaść... śnieg
oby to były pomówienia