styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Kombatant
Kombatant
  17 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: nie mogłam zasnąć :C

Nie mial kto utulic do snu i przeczytac bajke :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: marcin prosił o wstawienie zdjęć z wygrywu

wygrywem jest robienie zdjec na straganie w dziale damskim ? ( zdjecie nr 2) : DDDDDDDDDDDDDDDDD

Konto usunięte
Konto usunięte: nie zazdroszczę :D ale i tak propsy, że sam to robisz, znam nieudaczników, którzy mają czas, ale do takich robót mają dwie lewe ręce i za każdym razem zatrudniają ekipę, nie rozumiem jak można być facetem i nie potrafić przykręcić głupiej żarówki

Za to tacy potrafia na zel wlosy postawic i zlozyc rurki : D to im dobrze wychodzi : D
Rosiczka
Rosiczka
  17 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mial kto utulic do snu i przeczytac bajke

tak:C jestem okorpnie zla C:
Kombatant
Kombatant
  17 sierpnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: tak:C jestem okorpnie zla C:

Zakladasz obcisle spodnie, dekolt, idziesz na miasto/ do lokalu jakiegos dobrego no i juz masz tego kogos przy kim bedziesz mogla zasnac :ziober2:
to takie proste !
dynaminka
dynaminka
  17 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: wygrywem jest robienie zdjec na straganie w dziale damskim ? ( zdjecie nr 2) : DDDDDDDDDDDDDDDDD

Dla niego tak, zresztą kiedyś Marcin wysłał mi jpg w damskiej kiecce i rajstopkach, od tego czasu nic mnie już nie zdziwi :rotfl:
Marcin to prawdziwy fetyszysta, więc będąc w takim miejscu, czuje się jak w niebie.
Konto usunięte
Konto usunięte: Za to tacy potrafia na zel wlosy postawic i zlozyc rurki : D to im dobrze wychodzi : D

najgorsze jest to, że nie tylko ten typ który opisujesz ma takie problemy.
dynaminka
dynaminka
  17 sierpnia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mial kto utulic do snu i przeczytac bajke

Rosiczka
Rosiczka: ak:C jestem okorpnie zla C:

Ja dzisiaj też nie mam z kim zasnąć, siostra poszła na noc do koleżanki, brr, aż się boję jak sobie pomyślę że mam sama spać w pokoju po obejrzeniu tylu filmów ostatnio i czytaniu pierdół :/ chyba psa przywiążę do fotela obok łóżka

Btw, czy nie jest wam jakoś tak smutno, że już jest tak szaro na dworze i szybko się robi ciemno?
Kombatant
Kombatant
  17 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Marcin wysłał mi jpg w damskiej kiecce i rajstopkach, od tego czasu nic mnie już nie zdziwi

WTF !!!! :rotfl:
albo taki troll albo .... wole zeby to byla opcja nr 1 :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: najgorsze jest to, że nie tylko ten typ który opisujesz ma takie problemy.

Nie mozna tak, trzeba sobie radzic w zyciu, a nie liczyc na kogos : )

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja dzisiaj też nie mam z kim zasnąć, siostra poszła na noc do koleżanki, brr, aż się boję jak sobie pomyślę że mam sama spać w pokoju po obejrzeniu tylu filmów ostatnio i czytaniu pierdół :/ chyba psa przywiążę do fotela obok łóżka

Zadzwon po Marcina , na pewno przyjedzie :ziober2: i juz bedziesz miala z kim zasnac :ziober2:
a jak zalozy damskie ciuszki to prawie bedzie wygladac jak Twoja siostra, prawie :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Btw, czy nie jest wam jakoś tak smutno, że już jest tak szaro na dworze i szybko się robi ciemno?

JAK MYSLISZ? : D ZGADNIJ : D
dynaminka
dynaminka
  17 sierpnia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: WTF !!!! albo taki troll albo .... wole zeby to byla opcja nr 1

Hahaha :D Wiesz, na co go stać...

a teraz pomyśl sobie, że on kiedyś uczył dzieci w gimbazie :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mozna tak, trzeba sobie radzic w zyciu, a nie liczyc na kogos : )

Co jak co, ale "mężczyźni" powinni być w stanie zrobić takie rzeczy, tak jak kobiety gotować
Konto usunięte
Konto usunięte: Zadzwon po Marcina , na pewno przyjedzie i juz bedziesz miala z kim zasnac

xD
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak zalozy damskie ciuszki to prawie bedzie wygladac jak Twoja siostra, prawie

nawet mnie rozbawiłeś :D
Konto usunięte
Konto usunięte: JAK MYSLISZ? : D ZGADNIJ : D

Ty się cieszysz pewnie.
Kombatant
Kombatant
  17 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahaha :D Wiesz, na co go stać...a teraz pomyśl sobie, że on kiedyś uczył dzieci w gimbazie

Z tego co go kojarze z forumów to wieczny troll : D

on w szkole? nie wierze : D czego uczyl te biedne dzieci ? :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak kobiety gotować

Tak , to dobry podzial obowiazkow : D ale coraz wiecej kobiet nie umie gotowac : P

Konto usunięte
Konto usunięte: Ty się cieszysz pewnie.

Tak, bo czym krotszy dzien tym chlodniej jest , mi to gra , taki jestem dziwny :mrgreen:
wkurza mnie jedynie jak wychodze do roboty jest ciemno , wracam i juz robi sie ciemno : D
dynaminka
dynaminka
  17 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: tego co go kojarze z forumów to wieczny troll : D

Widziałeś chyba te video jak szkalował modów, np. raz wrzucił na forum video gdzie sikał na wydrukowane zdjęcie moderatorki
więc przebranie w damskie ciuszki to takie NIC :D
Konto usunięte
Konto usunięte: on w szkole? nie wierze : D czego uczyl te biedne dzieci ?

polskiego
Teraz nie tacy ludzie uczą w szkołach :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak , to dobry podzial obowiazkow : D ale coraz wiecej kobiet nie umie gotowac : P

Tu nie chodzi o podział obowiązków, po prostu uważam, że faceci z natury powinni się interesować takimi rzeczami
Konto usunięte
Konto usunięte: ale coraz wiecej kobiet nie umie gotowac : P

Nie wiem, wydaje mi się, że gotować każdy potrafi, a to, że na co dzień nie gotuje, nie znaczy, że nie umie :P
Konto usunięte
Konto usunięte: wkurza mnie jedynie jak wychodze do roboty jest ciemno , wracam i juz robi sie ciemno : D

póki co jeszcze aż tak tragicznie nie ma, ale dzisiaj jest ten dzień, kiedy poczułam jesień w powietrzu.
Kombatant
Kombatant
  17 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Widziałeś chyba te video jak szkalował modów, np. raz wrzucił na forum video gdzie sikał na wydrukowane zdjęcie moderatorki więc przebranie w damskie ciuszki to takie NIC :D

hahahaha nie widzialem : O

Anka mi pisala ze on kiedys byl "normalny" :rotfl: :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: polskiego Teraz nie tacy ludzie uczą w szkołach

Szacunek ze potrafil strollowac dyrekcje szkoly ze jest polonista :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tu nie chodzi o podział obowiązków, po prostu uważam, że faceci z natury powinni się interesować takimi rzeczami

A ja wlasnie jestem za typowym podzialem obowiazkow, ale nie zeby kazdy mowil drugiej osobie co do niej nalezy, po prostu te osoby musza o tym wiedziec, bez slow : D

Konto usunięte
Konto usunięte: póki co jeszcze aż tak tragicznie nie ma, ale dzisiaj jest ten dzień, kiedy poczułam jesień w powietrzu.

Ech, to za "chwile" bedziesz postowac outfity w futrze : D
dynaminka
dynaminka
  17 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nka mi pisala ze on kiedys byl "normalny"

to musiało być baaardzo dawno, jak mnie jeszcze nie było na forumie :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Szacunek ze potrafil strollowac dyrekcje szkoly ze jest polonista

on jest polonistą... z wykształcenia xD
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja wlasnie jestem za typowym podzialem obowiazkow, ale nie zeby kazdy mowil drugiej osobie co do niej nalezy, po prostu te osoby musza o tym wiedziec, bez slow :

żeby być za podziałem obowiązków, trzeba jeszcze mieszkać z kimś :D a jak ktoś nie ma żony/męża/kochanka/kochanki/konkubiny/konkubenta/dhłopaka/dziewczyny (niepotrzebne skreślić) to nie ma wyboru raczej
Konto usunięte
Konto usunięte: Ech, to za "chwile" bedziesz postowac outfity w futrze : D

nie mam futra ;__;
dynaminka
dynaminka
  17 sierpnia 2015

hejtuję to stworzenie... przywiązałam do fotela i odwiązało się, zaczęło szczekać, drapać drzwi i musiałam wypuścić..d83dde21

i co teraz zrobić?! d83dde13

Kombatant
Kombatant
  18 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: to musiało być baaardzo dawno, jak mnie jeszcze nie było na forumie

2007-2008, tak, wtedy to jeszcze czytalas filipinke i ogladalas carton network ; DDDDD

Konto usunięte
Konto usunięte: on jest polonistą... z wykształcenia xD

Dalej uczy w jakies szkole ? : D

Konto usunięte
Konto usunięte: żeby być za podziałem obowiązków, trzeba jeszcze mieszkać z kimś :D a jak ktoś nie ma żony/męża/kochanka/kochanki/konkubiny/konkubenta/dhłopaka/dziewczyny (niepotrzebne skreślić) to nie ma wyboru raczej

mieszkanie z kims to mnostwo problemow, nie wyobrazam sobie 30-40 lat mieszkac pod jednym dachem z jedna osoba, zwariowalbym ; P

Konto usunięte
Konto usunięte: nie mam futra ;__;

bez futra tez mozesz byc ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: hejtuję to stworzenie... przywiązałam do fotela i odwiązało się, zaczęło szczekać, drapać drzwi i musiałam wypuścić..

czemu znecasz sie nad swoim psem? ; D
dynaminka
dynaminka
  18 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: wtedy to jeszcze czytalas filipinke

świerszczyka xD
Konto usunięte
Konto usunięte: ogladalas carton network ; DDDDD

:zakochany:
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu znecasz sie nad swoim psem? ; D

bo nie chce ze mną spać
Konto usunięte
Konto usunięte: mieszkanie z kims to mnostwo problemow, nie wyobrazam sobie 30-40 lat mieszkac pod jednym dachem z jedna osoba, zwariowalbym ; P

ja bym wolała mieszkać z kimś, może niekoniecznie w tym samym pokoju (tak mogę tylko z siostrą), ale mieszkanie w pustym mieszkaniu to najgorsze co mogłabym sobie wyobrazić, a i tak mnie to niedługo czeka
dynaminka
dynaminka
  18 sierpnia 2015

takie coś na ścianie mojego bloku :haft:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.