Zastanawia mnie fakt czemu tak się dzieje że dostaje ciągle głosy ostatnim czasem na " NIE ". Naprawdę tak źle ze mną...?
lista tematów
Czemu kobiety dajecie mi na " NIE "
No chyba nie w ogóle co to za magiczny podział na moderatora, nie moderatora, jestem na pierwszym miejscu człowiekiem, pisze tu z wami nie jako moderator a zwyczajny CZŁOWIEK. I to co piszę jest wyłącznie moją prywatną opinią z którą każdy ma prawo się nie zgodzić.
My nie banujemy, my chronimy. - Każda sytuacja jest oceniana indywidualnie
Konto usunięte: Autor postu: "Zastanawia mnie fakt czemu tak się dzieje że dostaje ciągle głosy ostatnim czasem na " NIE ". Naprawdę tak źle ze mną...?"
F0X: "Jeśli ktoś na poważnie przejmuje się wirtualnymi ocenami od obcych ludzi to świadczy o ostrym uwstecznieniu intelektualnym takiej osoby(...)"
Szach i mat.
Napisałem w temacie gościa który żyje ocenami na NIE ---> PRAWDA
ALE NIGDZIE NIE NAPISAŁEM ŻE TEN KONKRETNY CZŁOWIEK JEST UWSTECZNIONY, nie użyłem jego nicku w żadnym kontekście tego co napisałem. Za to Ty @MGTOWwinner widzę że bardzo starasz się w to co piszę wlepić jakąś dziwną teorię wyciągając wypowiedzi z kontekstu.
Nie zamierzam dalej drążyć tematu bo to co chciałem napisać napisałem a wy piszta co chceta... oczywiście o ile mieści się w zasadach forum.
Konto usunięte: Kochana! Dawno Cie tu nie bylo, gdzie sie podziewalas? Bralas udzial w biegu w Kiekrzu? :D
siema, no jakos 2 czy 3 dni nie tak, dawno widzę, że jakiś ruch się zrobił na forum to weszłam.
Nie, no teraz dopiero 4 sierpnia mam na dychę, a nawet nie wiedziałam ,że jakis bieg w Kiekrzu był.
Chyba Ty Standardem jest "ooo jakiś typas napisał coś co nie spodobało się mojej koleżance, pocisnę typa i cyk banówa
Tjaaa, a co masz teraz napisać - tak, cisnąłem typa dajcie mi bana? Proste, że się nie przyznasz
To samo powiedziałem jak znalazłem ten skarb
no Prakseda dokładnie to jest imię, kiedyś takie dawali, dziwne w sumie.
"na żebrakow praksedy"
skad Ty w ogóle jesteś?
ja teraz Opalenica, 4 sierpnia. 15 sierpnia Cross w Sierakowie i później biegi uliczne.
Konto usunięte: jeszcze napisz, ze to Ty, ze regulamin nie zostal zlamany i w ogole ze Ty zawsze jesteś niewinny i grzeczny
Gdzie Ty w regulaminie masz, że nie mogę sobie napisać "Standardem jest "ooo jakiś typas napisał coś co nie spodobało się mojej koleżance, pocisnę typa i cyk banówa", z którym punktem regulaminu forum to koliduje? Zdaje się z żadnym
I cyk banówa:
https://fotka.com/regulamin/regulaminforum
9. Nie zaniżaj poziomu dyskusji poprzez odbieganie od tematu, prowadzenie kilku wątków w jednym temacie (tzw. OT).
To jak tam Oam banujesz się, czy przyznajesz mi racje?
Tak było
ciekawe gdzie zarabia się trolingiem, mógłby podać nazwę tej firmy byśmy się wszyscy zatrudnili
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Oam ewidentnie łamie regulamin, nie tylkk z resztą ona, ale jako moderatorka mysli ze jej wszystko wolno. Nawet robienie off topu w czyims temacie. Mnie juz to nie dziwi, funkcja moderacyjna dla niektorych "modów" to chyba tylko dla poprawienia własnej, niskiej samooceny. Widać to nawet w tym wątku, gdzie moderacja obraża uzytkowników jednoczesnie "grożąc palcem" innym userom za mniejsze "przewinienia". Tutaj na forum to norma.
@Oam robi kawał dobrej roboty w tym serwisie za co ma mój szacunek.
A widzisz gdzieś samego zainteresowane czyli autora topicu ?
i rozumiem że nadałeś sobie prawo do oceny pracy konkretnych osób ?
BartekI987: Widać to nawet w tym wątku, gdzie moderacja obraża uzytkowników jednoczesnie "grożąc palcem" innym userom za mniejsze "przewinienia".
Tiaaaaa a ja widzę że wybieranie wybiórcze fragmentów wypowiedzi innych i dorabianie do nich swoich teorii idzie ci doskonale, jakoś nikt nie usunął żadnego Twojego wpisu ani nie narzucił ci blokady no ale jacy to ci moderatorzy źli i niedojrzali.
Z racji że mój wskaźnik żenady po raz kolejny wyleciał w kosmos i utworzyła się gówno burza to cóż. Pozwolę sobie zamknąć to posiedzenie.