Zastanawia mnie fakt czemu tak się dzieje że dostaje ciągle głosy ostatnim czasem na " NIE ". Naprawdę tak źle ze mną...?
Czemu kobiety dajecie mi na " NIE "
MGTOWwinter- tak sobie myslę, a może po prostu faktycznie pozostañ hipokrytą i bądz sobą, miej swoje zdanie, nizbyś miał sie zachowywać jak inne osoby tutaj, które nikogo nie szukają, a mimo to łączą się pary ( serduszka) tylko po to, zeby podbudować swoje ego i jak facet zagada, to jest okazja, żeby sie ponaśmiewac z jego naiwności. To tak apropos hipokryzji😜
MGTOWwinner i anfet4minka proszę o pokój i spokój :) Wchodzimy na forum by miło spędzić czas a nie koty gryźć :)
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Typowa Polska urzędniczka, myśli że jest taka cwana i jak zacznie kogoś wyzywać od bufonów nazwie kogoś "gównem", okadzi to okrągłym powiedzonkiem "żyj i dać żyć to nikt nie zauważy - popis kultury i inteligencji, chyba za dużo "amfetaminki" weszło i trochę się to na rozumie odbija.
Co kogo obchodzi co sobie myślisz, nie potrafisz określić na czym polega moja hipokryzja co jest tyle zabawne co żałosne, bo to zwykła inwektywa.
Takie słowo: "insynuacja", mówi Ci to coś? Pathetic.
=============================================
Niby 2 dorosłe kobiety, a zachowują się jak 6 letnie dzieci którym brat powiedział, że Św. Mikołaj to przebrany wujek, więc zaczynają tupać nóżką, płakać i go obrażać, bo zderzenie z rzeczywistością boli zbyt mocno. Infantylizm znak rozpoznawczy fotka.com
Jeszcze żebym to ja zaczęła te patolskie uszczypliwości. I tak kurde jestem urzędnikiem i mi dobrze z tym O!
Я удалю secret chat
"On pierwszy zaczął!" ~ Przedszkole, mała Kasia tłumaczy się wychowawczyni, koloryzowane 2019
Dlatego ten kraj wygląda tak jak wygląda, nie jesteś sama
http://www.pani-halinka.pl/
Napiszę Ci raz na koniec dosadnie, mam gdzieś kim jesteś, skąd jesteś czy z wiochy czy z miasta. Ile masz lat też mnie nie interesuje. Dla mnie jesteś po prostu chłopczykiem któremu życie nie wychodzi, dlatego starasz się odegrać na innych. Także idź głosić te swoje mądrości komuś innemu. Dorośnij może wówczas ktoś zwróci na Ciebie uwagę. Jedyne co mogę jeszcze powiedzieć to wiem wiem smutno że skończyłeś gimnazjum także cieszmy się że jedno co wyszło obecnemu rządowi to to że już się ich pozbył, nie skrzywdzą już nikogo. Eot
Я удалю secret chat
Idealnie