Zastanawia mnie fakt czemu tak się dzieje że dostaje ciągle głosy ostatnim czasem na " NIE ". Naprawdę tak źle ze mną...?
Czemu kobiety dajecie mi na " NIE "
I znow się z kolegą muszę zgodzic😊. Najgorsze to sie przejmowac takimi bzdurami
jeszcze ci to w krew wejdzie ;-)
dokladnie tak. myslicie, ze bedziecie przez to lepsi, majac wyzsza ocene?
w takich sytuacjach zawsze przypomina mi sie taki rysunek satyryczny
pogrzeb, w kondukcie ida 3 osoby i ktos z boku komentuje. a miał ponad 5k obserwujacych na fb.
dlatego im predzej oddzielicie real od neta, tym lepiej dla was.
A po drugie wina wasza nie wasza a przynajmniej większości jak każdy na przywitanie przyrodzenie wysyła i co ma taka myśleć 😂
No ja wiem ale wystarczy że było co było wcześniej i już to jest w głowie takich dziewczyn.. Chłopy trzeba się tu ogarnąć bo seks seksem i sam to lubię a nie narzekam jeśli o to chodzi ale jak już się chce kogoś poznać to nie myśleć pałą tylko popisać poznać żeby kobieta poczuła to bezpieczeństwo szczególnie jak się ktoś komuś podoba
Mysle, ze autorowi chodzi o to, ze dostaje X bez zadnej wczesniejszej wymiany zdañ itp. Raczej nie wierzę, zeby kobiety dawały X z góry zakladając , że "ten tez pewnie tylko o jednym"
Chłopie u czym tu się przejmować. Ja bym się nie przejęła jakby mi ktoś w twarz powiedział że jestem brzydka, a ty się przejmujesz jakimiś wirtualnymi ciotkami co połowa z nich na zasiłkach siedzi i tylko zdjęcia pozowane dodaje.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает