Zastanawia mnie fakt czemu tak się dzieje że dostaje ciągle głosy ostatnim czasem na " NIE ". Naprawdę tak źle ze mną...?
lista tematów
Czemu kobiety dajecie mi na " NIE "
Zulgur: Zastanawia mnie fakt czemu tak się dzieje że dostaje ciągle głosy ostatnim czasem na " NIE ". Naprawdę tak źle ze mną...?
Edit:
Są również osoby które celowo dają "nie" tylko po to, żeby samemu te "nie" dostać. Tak jak było gdy była jeszcze skala ocen i wciąż tak jest, niektórzy chcą mieć jak najniższą średnią. :-)
Zulgur: Zastanawia mnie fakt czemu tak się dzieje że dostaje ciągle głosy ostatnim czasem na " NIE ". Naprawdę tak źle ze mną...?
Reguła 80/20 działa pięknie, teraz to już chyba nawet 90/10 tj. 10% facetów zgarnia atencje 90% kobiet, pozostali są poza obiegiem. Nie masz się co przejmować, tak to działa na każdym portalu, bo taka jest kobieca natura :)
Na pewno odpowiedzą... Super rada!
W internecie otyła, bezzębna Gertruda 2/10 z przychówkiem, nawet się nie odezwie do przeciętnego Mireczka 6,5/10 bo to poniżej jej godności
A ja wygrałem toster w zdrapce i co to niby znaczy? - Nie trzeba kupować tosterów tylko wygrywać je w zdrapki?
Nawet jeśli Ty odpisujesz na każda wiadomość, to nie jest to popularna praktyka wśród kobiet na fotce które każdego dnia mają po kilkadziesiąt wiadomości od różnych kolesi - 95% nawet nie czytają.
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Ja odpowiedzialam
A ja wygrałem toster w zdrapce i jakie to ma znaczenie? Nawet jeśli Ty odpisujesz na każda wiadomość, to nie jest to popularna praktyka wśród kobiet na fotce które każdego dnia mają po kilkadziesiąt wiadomości od różnych kolesi - 95% nawet nie czytają.
Ale nie zakladaj z góry , ze zadna mu nie odpowie, bo tego po prostu nie wiesz.
Nie napisalam ze odpisuję na każdą wiadomosc 😜
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Ale nie zakladaj z góry , ze zadna mu nie odpowie, bo tego po prostu nie wiesz.
Nawet jeśli 1/100 odpowie to jest to jakiś argument? Nie ogarniam co chcesz napisać, jaki to ma sens
Taki, ze wystarczy ze odpiszą mu 3 na iles tam i juz bedzie miec jakiekolwiek rozeznanie ...
Bo kobiety patrzą na wygląd w dużo większym stopniu niż Faceci, a przynajmniej w kwestii pierwszego wrażenia jest to dla nich ważniejsze niż dla faceta. Możesz być super gość ale wystarczy że nie spodoba się jej twój wygląd i jesteś skreślony
I proszę kobiety nie piszcie że faceci robią tak samo, współczuje jeżeli takich spotykacie, widać do takich was ciągnie co znaczy że takich jesteście warte
Konto usunięte: Taki, ze wystarczy ze odpiszą mu 3 na iles tam i juz bedzie miec jakiekolwiek rozeznanie ...
Szkoda czasu, bo laski mu odpiszą "bo tak" albo wymyśli historię z mchu i paproci żeby tylko dał jej spokój. Rozeznanie jest takie - nie jest Chadem, nie ma lajków, proste jak budowa cepa. Kolesie z zakładki "ranking" nie mają takich problemów, bo im laski wysyłają cycki żeby w ogóle chcieli z nimi gadać.