Zastanawia mnie fakt czemu tak się dzieje że dostaje ciągle głosy ostatnim czasem na " NIE ". Naprawdę tak źle ze mną...?
lista tematów
Czemu kobiety dajecie mi na " NIE "
Zulgur: Zastanawia mnie fakt czemu tak się dzieje że dostaje ciągle głosy ostatnim czasem na " NIE ". Naprawdę tak źle ze mną...?
Ciesz się że dostajesz NIE a jak dawniej głosy na 1 lub 2
Ale tak poważniej, nie ma czym się przejmować, to tylko virtual Decyzja ktoś wchodzi tak jak lata temu i daję NIE z automatu jak dawniej 1 lub 2.
HardStyle
Nie tylko ty dostajesz na NIE,mam to samo co ty. Nie wiem czy tutaj kobiety nie umieją napisać i poznać kogoś tylko od razu dają na NIE..
Tu chyba kazdy facet co nie wygląda jak jakis przystojniak rodem z holywood dostaje na NIE. Kobiety w ten sposób się dowartosciowują. Ja czasem dostaje NIE od nieatrakcyjnych dzieciatych kobiet w okolicy 40-50 lat,tak jakby byla jakas szansa, ze ja dalbym na TAK.. One dają na NIE z automatu, bo uważają ze są takie atrakcyjne, ze zaden facet nie jest godzien aby wiązac im buty.
BartekI987: Tu chyba kazdy facet co nie wygląda jak jakis przystojniak rodem z holywood dostaje na NIE. Kobiety w ten sposób się dowartosciowują. Ja czasem dostaje NIE od nieatrakcyjnych dzieciatych kobiet w okolicy 40-50 lat,tak jakby byla jakas szansa, ze ja dalbym na TAK.. One dają na NIE z automatu, bo uważają ze są takie atrakcyjne, ze zaden facet nie jest godzien aby wiązac im buty.
Ales wymyslil 😂😂😂😂 z taką nadinterpretacją się nie spotkałam. To, ze ja daje X, to wcale nie oczekuje, ze mimo wszystko dostane❤. Nie kazdemu musza sie moje fotki podobac. Nie rozumiem jaka roznica czy dostales X od atrakcyjnej 20latki, czy nieatrakcyjnej 50latki..
Konto usunięte: Nie rozumiem jaka roznica czy dostales X od atrakcyjnej 20latki, czy nieatrakcyjnej 50latki..
Zawsze mozna przejsc do profilu następnego nie dając ani NIE ani TAK. Ja np nie wyobrażam sobie przeglądac profili 16-latek dając kazdej "NIE" tak samo uwazam ze 50 letnie kobiety, ktore dają NIE facetowi 30 letniemu trochę fantazjują i probują się tym odmłodzic.
BartekI987: Przeczytajmojopis: Nie rozumiem jaka roznica czy dostales X od atrakcyjnej 20latki, czy nieatrakcyjnej 50latki..
Zawsze mozna przejsc do profilu następnego nie dając ani NIE ani TAK. Ja np nie wyobrażam sobie przeglądac profili 16-latek dając kazdej "NIE" tak samo uwazam ze 50 letnie kobiety, ktore dają NIE facetowi 30 letniemu trochę fantazjują i probują się tym odmłodzic.
Ja nieraz daje X, i wcale nie próbuje sie odmladzac, bo nie mam takiej potrzeby ani kompleksów na punkcie wieku. Podobam sie sobie i czuje sie dobrze. Myślę, ze trzeba miec straszne kompleksy żeby sie przejmowac jakim glupim X do tego stopnia, zeby pisac o tym na forum. Owszem, mozna nie oddawać głosu i przejśc dalej, jak i oddać głos, skoro jest taka opcja. Przecież to tylko zabawa..😊
Słuchajcie no ok spoko ale tu chodzi bardziej o to że młodo wyglądam i dla młodych wiek odstrasza a dla starszych że no młodo wyglądam... Tak źle i tak nie dobrze... A co do tej klaty to po co mi zarost mało to takich co nie mają 😋😁
Zulgur: Słuchajcie no ok spoko ale tu chodzi bardziej o to że młodo wyglądam i dla młodych wiek odstrasza a dla starszych że no młodo wyglądam... Tak źle i tak nie dobrze... A co do tej klaty to po co mi zarost mało to takich co nie mają 😋😁
Ale co ma do tego mlody wyglad? Po prostu ja oceniam profil i albo fotki spoko albo nie. Zazwyczaj facerami zwabiającymi gołą klatą daje X, bo dla mnie to slabe po prostu i tyle