Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
lista temat贸w
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 68 z 75
piekloWgDantego: leon28: piekloWgDantego: Wystarczy być u nich tydzień zarejestrowanym i można starać się o dofinansowanie
ale czy nie ma innych wymogow? np. ze nie mozna bylo wczesniej przez iles dzialalnosci prowadzic, czy cos w tym stylu?
Musisz być bezrobotnym czyli zarejestrowanym u nich ,nie można było wcześniej pobierać dofinansowania i działalność zakładasz dopiero po otrzymaniu decyzji. Nie wiem jak jest z zawieszonymi działalnościami ,czy też można się starać o dofinansowanie.
pewnie wszystkie warunki zaleza od lokalizacji. trzeba sie u siebie na miejscu dowiadywac.
leon28: Przeczytajmojopis: A dla mnie dziwne, ze mąż czyta wiadomosci żony. Moze cos go niepokoi..?
nie ma co drazyc tematu, jak nie znamy okolicznosci. w kazdym razie jest wiele sposobow zabezpieczen przed taka ciekawoscia.
To nie o to chodzi. Po prostu malzenstwo powinno sobie ufac i nie ingerowac w jakies prywatne rozmowy. Dziwnie bym sie czula bedac zmuszona zmieniac haslo w koniecznosci przed męzem
Konto usuni臋te: To nie o to chodzi. Po prostu malzenstwo powinno sobie ufac i nie ingerowac w jakies prywatne rozmowy. Dziwnie bym sie czula bedac zmuszona zmieniac haslo w koniecznosci przed męzem
ale takiego kogos mozna pokonac jego wlasna bronia. wystarczy zalozyc 2gie konto. i na tym kontrolowanym pisac slodkie pitu pitu, jaki to maz nie jest kochany, a na 2gim - tym rzeczywiscie prywatnym ogien ;-)
leon28: Przeczytajmojopis: To nie o to chodzi. Po prostu malzenstwo powinno sobie ufac i nie ingerowac w jakies prywatne rozmowy. Dziwnie bym sie czula bedac zmuszona zmieniac haslo w koniecznosci przed męzem
ale takiego kogos mozna pokonac jego wlasna bronia. wystarczy zalozyc 2gie konto. i na tym kontrolowanym pisac slodkie pitu pitu, jaki to maz nie jest kochany, a na 2gim - tym rzeczywiscie prywatnym ogien ;-)
Mozna...tylko w jakim celu?? Bo dla mnie to takie troszke słabiutkie 😜
Chciałbys, zeby w Twoim związku miały miejsce takie sytuacje?
leon28: Przeczytajmojopis: Nie chcialabym uczestniczyc w takich zagrywkach
mysle, ze nikt by nie chcial. ale jak juz do tego dochodzi, to nie zawsze czlowiek sledzony jest na straconej pozycji
No nie jest, ale moim zdaniem nie tędy droga. Zrobilabym taką akcję, zeby mu się na dobre odechciało. Powiedziałabym co myślę o tak tandetnym i dziecinnym zachowaniu 😜
hola hola. Ja mężowi pozwala czytać to nie o to chodzi. Nie mam akurat nic do ukrycia. Ale zdziwiłam się że zalogowane. Myślałam że nie czyta a jednak. Może się boi, tylko nie wiem czego
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Po co mam go pytać? Czyta to czyta ale się zdziwiłam. Znamy hasła swoje to jest zaufanie. Chce niech czyta.
Я удалю secret chat
Ewka bo się zdziwiłam :> że ma to zalogowane.
Я удалю secret chat