Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 65 z 75
łeee, szkoda :( :D
Wiem co tam dodają 🙄 także wybieram w miarę krótkie składy.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Taka sama tablica jest w jedzeniu. Jasne nie da się wszystkie wyeliminować, ale można bardzo dużo. A największa trutką jest syrop glukozowo-fruktozowy :/
Я удалю secret chat
Dzień minął nawet dobrze bo odwiedziłem rodziców, dziś mam wolne więc luzik.
Dobry dzień ;P nie ma to jak wypisać sobie rano urlop.
Я удалю secret chat
Hey. A ja sie rozgladam za pracą. Do listopada mam pielegnacyjne na syna , i od wrzesnia już bym chciala cos miec. Zastanawiam sie nad robieniem czegos "swojego dla siebie" - otworzyc jakas 1os dzialalnosc. Kusi mnie to odnawianie mebli. Kilka juz sprzedalam i niezłą kase mozna z tego miec nawet.
fajna sprawa, ale zeby robic to rzeczywiscie dobrze (kasa), to troche doswiadczenia bedziesz musiala zdobyc.
ps. mam nadzieje, ze pod pojeciem odnawianie nie kryje sie przemalowanie wszystkiego jak leci na jakis kryjacy kolor.
Mam juz spore dosw.w tej dziedzinie i kilka odnowionych mebli sprzedanych za niezłą kasę 😉
Я удалю secret chat