Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym😜 strona 62 z 75
Ola- zwiedzasz juz cos, czy nadal pada ? Moze stań na drabinie i przegon te chmury miotłą, będzie szybciej 😁
NIestety, nie mozesz zabronić mu wypowiadania sie w tym temacie :D
Ja akurat miałam swoj prywatny powód, o ktorym nie będę tu pisac. Wystarczy przejrzec wpisy kilka tyg./mcy wstecz owego Pana i nic więcej nie trzeba dodawać. Dlatego założylam swoj temat na forum , zeby uniknąc psucia atmosfety przez osoby, ktore nagminnie: ubiżają, wyzywają i narzekaja ze WSZYSTKIE kobiety są złe. Ten użytkownik mial ju 2 bany za ublizanie mi. Musę coś jeszcze dodawać ?
Widzisz Ola- juz wiesz, dlaczego kiedys twuerdziłam, że wielu modów tutaj po prostu sie do tej roli nie nadaje..Twoj przyklad z blokowaniem na kamerce jest tego świetnym przykładem.
Dzień powoli kończy choć z drugiej strony weekend zaczyna się więc są jakieś powody do radości, za oknami trochę chłodno. Ludzie narzekali że jest za gorąco, czekam gdy będą narzekać że jest zimno. Ja mimo wszystko postanowiłem wyjść na spacer, by dzień zakończyć miłym akcentem. Szkoda siedzieć w domu gdy można jakoś miło wykorzystać wolny czas a ty jakie masz plany na wieczór? Najlepiej robić wszystko co daję radość i satysfakcję ale nie zawsze to jest możliwe gdy człowiek zabiegany w natłoku obowiązków, mimo wszystko warto zatrzymać się i pomyśleć o sobie. Każdemu człowiekowi coś od życia należy się, praca jest ważna bo zapewnia komfort i pewien poziom życia ale nie zastąpi przyjaciół rodziny i bliskich osób. Często uświadamiamy sobie o tym dopiero gdy jest za późno, może dlatego warto zastanowić się gdzie popełniamy błędy i wyciągnąć wnioski? Zawsze chętnie pogadam na każdy temat, miłego wieczoru życzę i pozdrawiam serdecznie.