Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 67 z 75
Nie musiałam męża zdominować trochę. Włączam sobie fotke na jego laptopie i co widzę - zalogowane. Czyli sobie czyta. Ciekawe czy po zmianie hasła tez będzie czytał
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Już dawno Ci mówiłem żebyś się tym zajęła. A nim otworzysz działalność ,pomyśl o zarejestrowaniu się jako bezrobotna. Wystarczy być u nich tydzień zarejestrowanym i można starać się o dofinansowanie. Coś około 20 tyś jest,dostajesz to na sprzęt lub lokum,w zależności co tam potrzebujesz. Jest to bezzwrotne ,warunek musisz rok prowadzić działalność . Przez dwa lata masz niski ZUS,a rok to z palcem w oku na ZUS wystarczy . Na start fajna sprawa.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Oooo..dzieki za info. Nawet jeszcze sie nie zaczełam dowiadywac w tej kwestii. Niby mam czas do listopada, ale nie chce czekac na ostatnią chwile. Po wakacjach biore się za siebie 😊
Ewka On dobrze prawi. Jest to dofinansowanie do działalności z urzędu pracy.
Я удалю secret chat
Oam 😂 on jest programistą to nie ma znaczenia że wyczyścisz przeglądarkę. On i tak jak będzie chciał..
Я удалю secret chat
Tak czy owak 4ty rok jestem na pielęgnacyjnym i jakby nie bylo - oficjalnie nie pracuję. Tak mnie to kusi, z drugiej strony mam obawy, ze np.nie pójdzie tak jakbym chviala...z trzeciej zas strony ex szefowa mnie namawia zebym wróciła do niej. Kurcze- sama nie wiem 😢
Musisz być bezrobotnym czyli zarejestrowanym u nich ,nie można było wcześniej pobierać dofinansowania i działalność zakładasz dopiero po otrzymaniu decyzji. Nie wiem jak jest z zawieszonymi działalnościami ,czy też można się starać o dofinansowanie.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.