Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 64 z 75
Pracą człowiek nie życie. 8h i do domu. Nie pracujemy z mężem w soboty. Za go uwielbiam jak musi jechać w niedziele. Ah to materialistyczne podejście do życia. Plany na wieczór nic, plany na jutro obiad u mojej mamy. Uf nie muszę gotować
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Nie ma to jak relaks po sprzątaniu w wannie. Yeee
Я удалю secret chat
Lubię rozmawiać i poruszać ciekawe tematy, ot taki facet z głową pełną myśli. Ostatnio dużo słyszy się i czyta na temat porzuconych zwierzętach nad którymi znęcano się. Serce boli ale pytanie samo nasuwa się, skąd w człowieku tyle zła i okrucieństwa? Każdy oczekuje od innych szacunku a czy zwierzęta nie mają prawa do szacunku? Niestety człowiek jest i będzie okrutny pod każdym względem, w dzisiejszych czasach wartości stają się zabawką i narzędziem do manipulacji ludźmi. Zwierzęta na początku stają się członkami rodziny, później zabawką a na koniec kończą w lesie gdzieś porzucone. Traktuj ludzi jak sam chcesz być traktowany, to samo tyczy się także zwierząt. W szarej rzeczywistości zapominamy o tym, oczekujemy szacunku nie dając nic w zamian. Nie szanujemy ani siebie ani innych ale mamy oczekiwania,niestety sami kształtujemy gen świat i sami go niszczymy. Też nie jestem idealny, mam trudny charakter i ciężko ze mną wytrzymać ale nie zapominam czym jest szacunek. Ktoś powiedział kiedyś,,to zasady czynią nas ludźmi,,ale bestialstwo,chamstwo niszczy człowieczeństwo, miłego popołudnia życzę i pozdrawiam serdecznie.
Oam 😂 jedyne co leje do wanny to swój własny mocz 😂 heheh
Я удалю secret chat
Tak jakbyś nigdy nie nasilała do wody 😂 każdy to robi, tylko wstydzi się przyznać
Я удалю secret chat
Ja tam mam alergie 😂 więc jedyne co używam to biały rogacz znaczy jeleń 😂
Я удалю secret chat