Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 61 z 75
Było mi bardzo miło że to zrobił. Mimo Że skłamałam mówiąc że idę z koleżanka a poszłam ze znajomym. Nie mniej nie umiem kłamać więc mu to powiedziałam. Jakoś strasznie zły nie był, chyba wie że ja go kocham.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Ja nigdy nie rozumialam takich malzenstw , gdzie nawet rozmowa z innym facetem na necie bulaby czyms niestosownym. Ludzie powinni miec znajomych , przyjacioł i nie widze w tym nic złego jesli ma sie do siebie zaufanie i nie robi niczego złego
Ja miałam obiekcje, ale nie potrafię oszukiwać kogoś kogo kocham to się przyznałam. Myślałam ze się wścieknie, ale jakoś to łyknął, tym bardziej że mu mówiłam ze chciałabym się spotkać. Nic złego moim zdaniem nie zrobiłam.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
A ja sie smieje i nie moge przestac. Moj syn mi cos czytał na necie i utkwiło mi zdanie:
"Mój kolega jest przestępcą, taki ma ZAWÓD od dawna" 😂😂😂😂
Dzień dobry, u mnie niestety załamanie pogody ponieważ pada deszcz aż nic naprawdę nie chcę się człowiekowi a przecież trzeba iść bo pieniądze z nieba nie spadają. Jakie masz plany na nadchodzący weekend? Jest słońce to musi być także deszcz dla równowagi bo słońce jest potrzebne ale deszcz również,podobnie jest w naszym życiu. Musimy zachować pewną równowagę między pracą, przyjaciółmi i rodziną. W życiu nie ma rzeczy i wartości zbędnych,są mniej i bardziej rzeczy które mają wpływ na nasze życie. To od nas zależy jak nasze życie będzie wyglądać, każdego dnia kształtujemy swoją przyszłość. Mimo kiepskiej pogody miłego dnia życzę i pozdrawiam serdecznie.