Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 48 z 75
Ja przez neta dżinsów nie kupię. Niestety sklep mustanga u mnie jest tylko 50km od mnie ale i tak jeżdżę tylko tam, bo uważam że taniej mnie to wychodzi, jakościowo o niebo lepsze niż no name, a w dodatku mam u nich takie zniżki że kupuje je za 109 zł albo 99 zł 😆 niestety to na ogół muszę przymierzyć. Kiedyś jak byłam monstrum to tylko bonprix ale nie ukrywam ważyłam dobrze ponad 115 kg i nosiłam rozmiar 50. Potem zeszłam do 42/44 no ale zaszłam w ciąże. Teraz głównie 44 ale no cóż nie umiem się zabrać za dietę. Już jest cudownie idzie mi i puf. Bywa. Może kiedyś mi się uda. A piwko jakie pijesz?
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Я удалю secret chat
I poszły sobie
Я удалю secret chat
Słownik potrafi dac w kosc. Wczoraj pisalam z facetem i zamiast "dzięki" to "ę" zmienilo na "w" a ze byla rozmowa o jego bylych kobietach to facet mnie zablokował