Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 50 z 75
Dzień doberek 😁
U nas wczoraj byli znajomi z 3 dzieci na grilu, tez sie fajnie bawilismy. Potem dzieci z ulubionym wujem (mój mąż), poszli
pozwiedzac okoliczne fajne miejsca z uroczymi widokami
Czasami każdego dopada dołek i smutek bo człowiek istota ludzka tak nie idealna a wyjątkowa w swojej niedoskonałości, ma prawo mieć gorszy dzień. Czasami przychodzą takie dni gdy człowiek zastanawia się czy w dzisiejszych czasach ma znaczenie wartość człowieka a nie to co posiada i jak wygląda? Masz swoje sposoby na dołek i gorsze dni? Uśmiechamy się i wydaję się że wszystko jest w porządku, to co nas boli najczęściej chowamy przed ludźmi by nie zniechęcać ich do siebie. Uśmiech przyciąga uwagę i zainteresowanie dlatego tworzymy grę pozorów, stajemy się ludźmi o wielu twarzach. Z jednej strony nie chcemy zniechęcić ludzi do siebie a z drugiej strony wiadomo że nasze słabości wykorzystują silniejsi do manipulacji ludźmi. Twarz może ukryć smutek ale oczy nic nie ukryją, nie na darmo mówi się że,,oczy są zwierciadłem duszy,, Zawsze staram się mieć uśmiech dla ludzi choć nie zawsze mam powody do radości, mam trudny charakter ale staram podchodzić do ludzi indywidualnie zgodnie z swoimi zasadami sercem i sumieniem. Nikt nie jest idealny, każdy ma wady i zalety ale najważniejsze jak podchodzimy do drugiego człowieka według zasady,,traktuj ludzi jak sam chcesz być traktowany,, Niby prosta zasada ale w dzisiejszych czasach coraz trudniej o szacunek akceptację wyrozumiałość kompromis czy zwykłą rozmowę na pewnym poziomie. Najlepiej być sobą bez względu na wszystko,w końcu ktoś ma nas zaakceptować takimi jakimi jesteśmy a nie takimi jakimi chcieliby nas widzieć. Tak właśnie pisze człowiek z głupim sercem i zasadami, ktoś powiedział kiedyś,,to zasady czynią nas ludźmi,, Zawsze chętnie pogadam na każdy temat, miłego popołudnia życzę i pozdrawiam serdecznie.
Hejo, ale parowa dzisiaj byla, co nie?
Jak sobie radziliscie z tym upalem? Jakies sprawdzone sposoby?
Mi wlaczyl sie tryb len i nie zrobilam w sumie nic pożytecznego.
Leżałam na łóżku z nakierowanym na mnie wiatrakiem. W ogóle nie odczułam dzisiejszego gorąca. Dopiero później troszkę, jak niepotrzebnie otworzyłam okno, jeszcze za szybko na to było. :D
Dziękuję! ❤️
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Dragon a ja Ci powiem że znam niektóre osoby osobiście z fotki 😂 i co z tego? Prawda jest taka że nawet z przyjaciółmi należy trzymać się na dystans a wrogów mieć jak najbliżej.
Я удалю secret chat
Oam klima chodzi jest 23, nie mniej leci już od 10 ile można lep mi już pęka a za 7h tez muszę ja włączyć w pracy bo tam to si ugotuje na pewno
Я удалю secret chat
masz klime na chacie? :o
Oam od 6 lat 😂 co prawda przenośną ale mam.
Я удалю secret chat
Każdy Każdy ma prawo do własnego zdania