Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 53 z 75
U mnie dziś duże sprzątanie, mojego synusia dzis znalazlam 2 rzeczy: pączka sprzed 2 mcy w plecaku (nie wiedzialam ze az tyle gatunków plesni mozna wychodować) i....zioło...😡
Ola - Gosia była "prostą osobą" .Ale miała w sobie cos takiego , że dała się lubić.Tak , czy siak mi jej brakuje
Tylko ze to raczej nie była jej wina, że była taka a nie inna. Ja tam ją polubiłam i nawet potem mi jej żal było troche.
Eh pipole. Nie obgadujemy jej za plecami. Każdy wie jaki był, nie ma jej no nie rozmawiajmy o niej i tyle. To nie ładnie
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Dobry wieczór, jak mija dzień? Ja dopiero wracam z pracy ale nie czuje zbytnio zmęczenia, może dlatego że gdy człowiek zabiegany i pracujący to czas naprawdę szybko płynie. My tu gadu gadu ale powiedz co tam słychać w wielkim świecie? Ładna pogoda i lekki wiaterek, taki wieczór to rozumiem. Można pospacerować i odpocząć po pracowitym dniu,miłego wieczoru życzę i pozdrawiam serdecznie.
Piękny wieczor lep mi pęka 32 stopnie za oknem bajka. Deszcz padał 15 sekund już śladu nie ma
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
To mój pierwszy wpis tutaj. Może pogadamy o czymś na pozór dziwnym, ale dla konkretnej osoby bardzo ważnym. Mam na mysli fetysze. Sa dziwne i bardzo dziwne. Wy jakies macie?
Ja moze to i glupie ale jestem 29letnim facetem ktorego kreca uzywane przez kobiety ponczochy. Strasznie mnie to kreci i podnieca. Chetnie takie odkupuje od chetnych kobiet. Dobra pora do takich rozmow?