Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 51 z 75
Ciągnie sporo bo ja mam rozliczenie na 22, wiec za jakieś 2 tyg działania 4o-50 zł więcej. Za maj miałam 109 zł za czerwiec 141 zł tyle że mnie nie było jeden tydzień. Czy dużo nie wiem ile za nią dałam - na pewno ponad 1000 zł teraz nowsze modele kosztują chyba 1500-1700 zł bo kupowaliśmy je do pracy. W sypialni wychłodzić mi fajnie i przedpokój też, no niestety reszta pokoi nie bardzo. Musimy w końcu zamontować tą zwykłą ale na ogół jak już nazbieram te 4-5 tys to nam coś wyskakuje. A wiem że trzeba minimum 2 nawiewy na to mieszkanie
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Złożyłam wniosek o 500+ na pierwsze dziecko na klime się nazbiera 😂
Я удалю secret chat
Płace podatki to mi się należy, moje dziecko nie dostało becikowego, nie dostaje też na nie ulgi na dziecko przy rozliczeniu pit. Jesteśmy po prostu samodzielni, ale jeżeli nie ma limitu to oczywiście że wezmę, nie zagłosuje na tą partie ale wezmę. :P i brać będę póki limitu nie ustalą bo jak ustalą to już niestety nie dostanę:P
Я удалю secret chat
W zeszłym tyg? Mówiłaś że popadało i się ochłodziło. U nas czerwiec 1 deszcz trwający 3 minuty dnia 16.06. I nic więcej, w maju na końcu był jeden dzień gdzie padało i nic,
Я удалю secret chat
No bylo chclodniej , ale popadalo to za duzo powiedziane. Zapowiadali burze a spadlo raptem pare kropel ktore zaraz odparowaly jak wyszli słonko , bo gleba byla za sucha zeby to wchlonąć. Koszmar...u nas wszedzie w okolicy trawy pousychane, ziemia spękana. U Was tez tak ? Wczoraj bylismy w N.Targu na słynnych pączkach i lodach (oscypka zapomnialam 😞) i tak nas dogrzało że aż głowa bolała. Zwiedzilismy ruiny starego szpitala , skąd są mega widoki .