Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 52 z 75
U nas niestety, nawet tego pomoczenia nie było. Jest straszna susza, nawet woda w kranie zimna jest już ciepła ;/ ziemia spękana, klepisko się już robi
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Daj mu spokoj 😉. Chlopak sympatyczny, tylko jskos nie ma szczescia do odpowiednich kobiet. Przynajmniej jest sobą i umie napisać coś madrego , w przeciwienstwie do zdecydowanej wiekszisci facetów tutaj , dla których sklecenie zdania złożonego stanowi nie lada problem.
A to prawda Ewka, chociaż wczoraj ucięłam sobie pogawędkę chyba z 24 latkiem, używał słów jakie tu nie padają za często, byłam pod wrażeniem, prawdopodobnie oczytany młodzieniec. Dragon ma tą przewagę że potrafi sklecić zdania :) czasami wielokrotnie złożone ale potrafi. Musi zostać, bo w gąszczu chwastów jakiś krzew musi być.
Я удалю secret chat
Właśnie tak pomyślałem, chyba ważniejsze że człowiek piszę coś mądrego i wypowiedź nie kończy się na jednym zdaniu. Jestem facetem ale popieram, nie którzy szukają tylko sposobu jak zaciągnąć kobietę do łóżka a nie potrafią nic normalnego napisać. Najgorsze że tanie miłe słówka imponują kobietom, niestety.
Dziękuję za miłe słowa
Dokladnie, masz rację. Tez mi sie zdarza, że napisze przysłowiowy małolat tak mądry tekst, że az sie człowiek zastanawia gdzie on się uchował. I sprawdzam 3 razy , czy na pewno ma mniej niz 25 lat. I wraca moja wiara w ludzi , że jeszcze cos się dobrego dzieje na tym świecie
"Tanie słowka imponują kobietom?". Wypdowadzę Cię z błędu. KOBIETY nie lecą na tanie słówka, PUSTAKI tak. Tu jest róznica. Prawdziwa kobieta- znająca swoją wartośc, bedzie wolała być sama niż rozłozyc nogi przed byle kim. Taka prawda. 😉
Mądre słowa i dobre określenie różnicy między kobietą a pustakiem
Ja wiem :P dragon czemu ty nie masz szczęścia:P bo nosisz koszulki w kratkę:P ciekawe jakbyś wyglądał w zwykłym t-shorcie:) heheh bo że szczypiorek to widać od razu
Я удалю secret chat
Więc zastanow się jeszcze raz. 😉. Wolałbys byc "kozakiem" z taniki tekstami , na które beda leciały "kobiety" z rozłożonymi juz wczesniej nogami ? Ile takie są warte ? Da Tobie , bo sypnąles komplementem , to zapewne daje tez innym. Czułbys się dowartosciowany szastając swoim 'wackiem' na prawo i lewo ? A potem ta "adrenalinka" przy kazdych rutynowych badaniach lekarskich ,czy niespodzianka nie była w gratisie 😜
Ewa nie strasz chłopaka:P bo się schowa w swojej łupince
Я удалю secret chat
Czasami lepiej nie mówić :P
Я удалю secret chat