Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
lista temat贸w
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 56 z 75
Konto usuni臋te: Mam pytanko: kupujecie czasem coś w ciucholamdach , czy raczej omijacie takie sklepy ?
Na kupuje dużo i czesto. Poza bielizną i butami. Moze nie do konca z oszczednosci (chiciaż tez po co przeplacac) ale czesto trafiam na nietypowe, oryginalne i w idealnym stanie ciuchy. Często słyszę, jak ktoś mówi, że brzydziłby sie zakladac noszone przez kogos, a ja kupujac nowe w sklepie tez sie zastanawiam ile osób przedemną mierzylo. Nieraz widze jak upocone ludziska przymierzają sterte ciuchów np.w galerii.
Jakie Wasze zdanie ?
Oam 😉 ten tego. A pamiętasz jakiś było nasze pierwsze spotkanie? Jak zarobiłam bana za to że Ci napisałam że jak ja zaczynałam na fotce to ty w pampersie latałaś? Nie żywię do Ciebie urazy. Miło mi z Tobą czasem porozmawiać. Ale myśle ze już trochę się znudziłam tym miejscem, bo jest monotematyczne.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает