Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
lista tematów
Rozmowy o wszystkim i o niczym😜 strona 46 z 75
Konto usuniÄ™te: anfet4minka: Dobranoc pipole 😘dobranoc :* az szoook, ze tak szybko uciekasz w kimono :D Dragon842: Tak tłoczno było, brak słów a statki? Jestem zawiedziony, mówiąc krótko nudadlaczego? Duzo bylo, czy tyle co kot naplakal?
No właśnie kilka statków było, nic nowego. W tamtym roku było lepiej
hahahaha wszystko jest mozliwe!! :D
ja od lat juz na tej imprezie sie nie pojawiam. Pamietam jak polaczyli dni morza z eska music awards, w tym tlumie dostawalam ataku paniki, za duzo ludzi, zaaa duzo! Ciasno, nie szlo jak przejść, i duszno.
ja od lat juz na tej imprezie sie nie pojawiam. Pamietam jak polaczyli dni morza z eska music awards, w tym tlumie dostawalam ataku paniki, za duzo ludzi, zaaa duzo! Ciasno, nie szlo jak przejść, i duszno.
Konto usuniÄ™te: Przeczytajmojopis: Ja to myślę , że Asia spać nie idzie..jutro nam opowie co ją boli 😜hahahaha wszystko jest mozliwe!! :D
Dragon842: No właśnie kilka statków było, nic nowego. W tamtym roku było lepiejja od lat juz na tej imprezie sie nie pojawiam. Pamietam jak polaczyli dni morza z eska music awards, w tym tlumie dostawalam ataku paniki, za duzo ludzi, zaaa duzo! Ciasno, nie szlo jak przejść, i duszno.
Nie lubię takich tłumów dlatego po pracy lubię pospacerować sobie a unikam wielkich imprez