Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
lista temat贸w
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 45 z 75
Ewka jak piwo 4,5 % ale na prawdę niezły.
taki obiad dziś ugotowałam 😆 na dole w restauracji i był w sam raz do niego
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
No właśnie oni nas zostawiają.
Я удалю secret chat
Konto usuni臋te: Przeczytajmojopis: Dragon842: Miłego wieczoru życzę i pozdrawiam serdecznie
Witaj kolego sympatyczny. Szkoda ze zawsze zaglądasz i uciekasz
Nie zawsze mam czas siedzieć dłużej, tu ciężko kogokolwiek poznać bo uroda szpan są najważniejsze.
A tam poznac...wrzuc na luz - sama sie znajdzie w swoim czasie. Zwmiast tylko szukać , to ponawijaj tu z fajnymi ludkami 😁
Konto usuni臋te: Dragon842: Przeczytajmojopis: Dragon842: Miłego wieczoru życzę i pozdrawiam serdecznie
Witaj kolego sympatyczny. Szkoda ze zawsze zaglądasz i uciekasz
Nie zawsze mam czas siedzieć dłużej, tu ciężko kogokolwiek poznać bo uroda szpan są najważniejsze.
A tam poznac...wrzuc na luz - sama sie znajdzie w swoim czasie. Zwmiast tylko szukać , to ponawijaj tu z fajnymi ludkami 😁
Haha pogadać zawsze można
anfet4minka: Oam no niemiecki. Kaufland i lidl to jeden właściciel a Aldi to inny. Nie masz takiego? To właśnie coś Al’a lidl i biedronka. Ceny maja bardzo fajne, produkty własne tez całkiem niczego sobie.
fajny!! :D
Dobranoc pipole 😘
Я удалю secret chat