ArchitektGier
ArchitektGier
  16 lipca 2018 (pierwszy post)

90% dziewczyn, do których piszą faceci (nie ped*łki), nie odpisuje, a w tych 10% jak już odpisują, to na odwal się i trzeba im zmyślać niewiadomo co, żeby w ogóle przeczytały i były minimalnie zainteresowane. Jeśli nie chcą pisać, ale robią połączenia jak powalone, to w jakim celu są tu zarejestrowane? Żeby sobie robić jaja? Czy o co kaman? Już nawet krąży taka hipoteza, że 95% zarejestrowanych dziewczyn na serwisach tego typu, to fejki mające na celu podtrzymać przyrost rejestracji na serwisie...

ZBYSZEKLIZACZEK
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 19
ZBYSZEKLIZACZEK
  5 sierpnia 2018

Wiekszosc kobiet nie odpisuje bo tylko kolekcjonuje przyjaciół. Inne gdu odpisza to chca sponsoringu . A reszta to dzieciuchy bez wzgledu na wiek - wstydza sie boja .

Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  5 sierpnia 2018
ZBYSZEKLIZACZEK
ZBYSZEKLIZACZEK: Wiekszosc kobiet nie odpisuje bo tylko kolekcjonuje przyjaciół. Inne gdu odpisza to chca sponsoringu . A reszta to dzieciuchy bez wzgledu na wiek - wstydza sie boja .

Zgadzam się z tobą w 100%
Tak kolekcjonują znajomych, ja osobiście Anuluje takie zaproszonka, a co do sponsoringu odpowiedz Decyzją TAK to już ma się priv z sponsoringiem :and:
HardStyled83ddd0a
FFRR
FFRR
  9 sierpnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Żeby odpisała to musicie pisać z którąś moderatorką. One zawsze odpisują ;)

O właśnie. d83dde0f d83dde01
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  10 sierpnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: O właśnie

Masz już swoją ulubioną moderatorkę albo żadna inna nie odpisuje?
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
FFRR
FFRR
  10 sierpnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: FFRR: O właśnie Masz już swoją ulubioną moderatorkę albo żadna inna nie odpisuje?

Mam. Pozdrawiam!

Ale zgadzam się z założycielem tematu, że trudno tu znaleźć kogoś do komunikacji interpersonalnej, a do czynnej to już w ogóle...
dlamnie
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 2
dlamnie
  10 sierpnia 2018

...bo jak powiedział znany Youtuber ,,,,.
#szkoda gadać, szkoda strzępić ryja... naprewde....d83dde1d

Avatar użytkownika akwarysta1989akwarysta1989
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 4
akwarysta1989
  12 sierpnia 2018

Ogółem to co raz więcej profili to zwykły spam, z reklamami hotrandki już kilka takich zauważyłem

Michał

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.