90% dziewczyn, do których piszą faceci (nie ped*łki), nie odpisuje, a w tych 10% jak już odpisują, to na odwal się i trzeba im zmyślać niewiadomo co, żeby w ogóle przeczytały i były minimalnie zainteresowane. Jeśli nie chcą pisać, ale robią połączenia jak powalone, to w jakim celu są tu zarejestrowane? Żeby sobie robić jaja? Czy o co kaman? Już nawet krąży taka hipoteza, że 95% zarejestrowanych dziewczyn na serwisach tego typu, to fejki mające na celu podtrzymać przyrost rejestracji na serwisie...
lista tematów
Dlaczego ludzie nie odpisują? strona 4 z 8
Koles laski leca na modeli wypchanym portfelem tylko wyglad wysportowany I dobry tekst te wiazku szukaja pocieszenia bo je maz nie daje tego czego chcialy by miec takie to zycie tu
Konto usunięte: ArchitektGier: a fotę zrobiłem dla jaj, bo cygaro dostałem, to zjarałem
Dla jaj to się kury niosą panie architekt. A kobiety chcą mieć dzieci a nie jaja sobie robić. Dom trzeba budować a nie z pożyczonym cygarem występować... dlatego nie odpisują.
Nie wpieniaj mnie takimi debilizmami, bo cygaro to ja sobie mogę ot tak kupić kubańskie najczęściej, ale czasem eksperymentuję z jakimiś innymi. Musiałbym być jakimś nieudacznikiem życiowym, jak ktoś, kogo cytuję... a "kobiety" są tu właśnie dla jaj, bo gdyby szukały męża itd. na poważnie, to nie sugerowałyby się tylko moim cygarem, a odpisałyby i próbowałyby poznać moją osobowość. Więc nie baw się w znaFce tematUF i eksperta od kobiet, bo wyczuwam, że jesteś singlem, któremu się nie powodzi zbytnio, albo jesteś w związku pod kapciem swojej laski ;)
Konto usunięte: kolorowy111: Pisanie prawdy
Twojej.
kolorowy111: Bo Twoje zdjęcie nadaje się do .....
Są różne gusta. Zresztą napisał, że
ArchitektGier: robią połączenia
więc komuś się tam spodobał.
kolorowy111: i prawdopodobnie nie umiesz pisać sensacyjnie
Nie znasz jego korespondencji prywatnej.
Czy Ty mnie obrażasz bozaowieczka?
Jezusem sobie swojej buźki nie wycieraj i nie bluźnij!
http://www.mporady.pl/jak-byc-sarkastycznym.html
Przy takiej ilosci bluźnierców i hejterów na tym forum to nie wykonalne. Moderator na to zezwala więc tam pisz skargi.