90% dziewczyn, do których piszą faceci (nie ped*łki), nie odpisuje, a w tych 10% jak już odpisują, to na odwal się i trzeba im zmyślać niewiadomo co, żeby w ogóle przeczytały i były minimalnie zainteresowane. Jeśli nie chcą pisać, ale robią połączenia jak powalone, to w jakim celu są tu zarejestrowane? Żeby sobie robić jaja? Czy o co kaman? Już nawet krąży taka hipoteza, że 95% zarejestrowanych dziewczyn na serwisach tego typu, to fejki mające na celu podtrzymać przyrost rejestracji na serwisie...
lista tematów
Dlaczego ludzie nie odpisują? strona 2 z 8
kolorowy111 to chyba pisowiec xD.
Mam trochę wywalone na te paniusie typu księżbiczka, tylko to jest irytujące trochę, ale wielu z Was dobrze prawi, że takie Kaśki się dowartościowują itd... a fotę zrobiłem dla jaj, bo cygaro dostałem, to zjarałem. Nie zamierzam pisać "sensacyjnie" i nie być sobą tylko dla jakiejś laluni, która tego wymaga, bo jakbym tak mial pisać, to bym poszedł na redaktora jakiejś gazety...
5. Zabrania się obrażania / wyśmiewania innych użytkowników i prowokowania ich do kłótni.
8. Bądź tolerancyjny wobec wszystkich. Osoba innej narodowości, wyznania, orientacji seksualnej, czy innego koloru skóry, ma prawo tu przebywać i wyrażać swoje poglądy
"Dlaczego ludzie nie odpisują? "
1. Zanim założysz temat upewnij się, że: - nie pasuje on do tematyki pozostałych działów
Konto usunięte: 1. Zanim założysz temat upewnij się, że: - nie pasuje on do tematyki pozostałych działów
Dżozef przestań teraz bo sam śmiecisz.
Samo stwierdzenie że występuje solidarność ludzi wiary na Forum to nie jest obrażanie. A jeżeli uważasz że Cię tym sprowokował to jesteś kłótliwy po prostu.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: Bo Twoje zdjęcie nadaje się do .....wymiany i prawdopodobnie nie umiesz pisać sensacyjnie.
5. Zabrania się obrażania / wyśmiewania innych użytkowników i prowokowania ich do kłótni. Masz prawo do wyrażenia swojej opinii i nie zgadzania się z opinią innego użytkownika – wyraź swoje zdanie w kulturalny sposób
7. Zabrania się omijania bluzgometru
Nie solidaryzuję się z tym panem.