Jestem tu od wczoraj i powiem szczerze jestem przerażona ilością otrzymywanych propozycji seksualnych. Zwłaszcza kiedy odzywają się do mnie chłopcy, którzy mogli by być moimi dziećmi. Nie wiem Panowie, czy uważacie że tylko zaczepką seksualną zachęcicie kobietę do odpowiedzi? Pewnie jest tu sporo takich Pań, ale należy mieć wyczucie odrobiny taktu, a nie od razu proponować seks, albo przesyłać zdjęcia swoich penisów. Sorki nie interesują mnie wasze penisy, na dzień dobry od razu blok. Miłego dnia życzę
kokietowanie
Takie czasy niestety, gdzie dla wielu ludzi priorytetem jest spotykanie się na seks, na szczęście są jeszcze normalni ludzie :)
Spójrz na swój nick, daje on namiastkę nadziei na to i owo. Ponadto jesteś dojrzałą kobietą, toteż dzisiejsza młodzież rozpatruje Cię w kategoriach "milf". Nie zatrzymasz tego. Jakkolwiek to nie zabrzmi, jesteś skazana na penisy. Internet od jakiegoś czasu stał się miejscem, gdzie ludzie puszczają wszelkie hamulce.
Faktycznie, w takim razie zapomnijcie o moim poprzednim poście. Od teraz brzmi on tak:
Te pierwsze penisy to tylko mała anomalia w mrowiu dżentelmenów i romantyków obecnych na fotka.com. Z chwilą założenia konta skazałaś się na codzienne kwiaty od cichych wielbicieli oraz liczne wiersze układane pod Twoim natchnieniem, Kokietko78. Serdecznie gratuluję
Wyjątkowo muszę pogratulować poczucia humoru.
Parsklam śmiechem!
To zależy jakie te ujki wysyłają.
Skąd wiesz czy byle komu nie wysyłają? Ja w ten sposób zaczynam każdy dzień na fotce, można już wystawę robić. O, mój kolega. Ostatnio często bywam na kamerkach, teraz ten dżentelmen zabija mnie swoim urokiem osobistym na privie!
Nie obrażaj mi Marcina.