Jestem tu od wczoraj i powiem szczerze jestem przerażona ilością otrzymywanych propozycji seksualnych. Zwłaszcza kiedy odzywają się do mnie chłopcy, którzy mogli by być moimi dziećmi. Nie wiem Panowie, czy uważacie że tylko zaczepką seksualną zachęcicie kobietę do odpowiedzi? Pewnie jest tu sporo takich Pań, ale należy mieć wyczucie odrobiny taktu, a nie od razu proponować seks, albo przesyłać zdjęcia swoich penisów. Sorki nie interesują mnie wasze penisy, na dzień dobry od razu blok. Miłego dnia życzę
lista tematów
kokietowanie
Konto usunięte: Jestem tu od wczoraj i powiem szczerze jestem przerażona ilością otrzymywanych propozycji seksualnych. Zwłaszcza kiedy odzywają się do mnie chłopcy, którzy mogli by być moimi dziećmi. Nie wiem Panowie, czy uważacie że tylko zaczepką seksualną zachęcicie kobietę do odpowiedzi? Pewnie jest tu sporo takich Pań, ale należy mieć wyczucie odrobiny taktu, a nie od razu proponować seks, albo przesyłać zdjęcia swoich penisów. Sorki nie interesują mnie wasze penisy, na dzień dobry od razu blok. Miłego dnia życzę
dla takich osobników zawsze "najlepszą" zaczepką jest wysłanie swojego członka, tylko że nie każdą z nas to interesuje
Ciekawe dlaczego ja nigdy nie miałam i nie mam problemu z tego typu propozycjami? Panowie mili, uśmiechnięci, kulturalni. Może dlatego, że nigdy tutaj nie wrzucałam gołych cycków, wypiętej d**y i burdelowej pościelówy?! Może w tym tkwi mój sukces, że zamiast c**ą myślałam głową?!
Konto usunięte: Ciekawe dlaczego ja nigdy nie miałam i nie mam problemu z tego typu propozycjami? Panowie mili, uśmiechnięci, kulturalni. Może dlatego, że nigdy tutaj nie wrzucałam gołych cycków, wypiętej d**y i burdelowej pościelówy?! Może w tym tkwi mój sukces, że zamiast c**ą myślałam głową?!
No moje nie dopatrzenie ,bidulo Ty moja ,daj mi chwilę zaraz będziesz miała pełną galerię ,tylko główkę przypudruje .😂