Jestem tu od wczoraj i powiem szczerze jestem przerażona ilością otrzymywanych propozycji seksualnych. Zwłaszcza kiedy odzywają się do mnie chłopcy, którzy mogli by być moimi dziećmi. Nie wiem Panowie, czy uważacie że tylko zaczepką seksualną zachęcicie kobietę do odpowiedzi? Pewnie jest tu sporo takich Pań, ale należy mieć wyczucie odrobiny taktu, a nie od razu proponować seks, albo przesyłać zdjęcia swoich penisów. Sorki nie interesują mnie wasze penisy, na dzień dobry od razu blok. Miłego dnia życzę
lista tematów
kokietowanie
Ładna czterdziecha z odpowiednim nickiem, do tego zmysłowe fotki, i się dziwisz że do ciebie młodzi piszą ;-) Takich kobiet już brakuje, jesteś wywarłym gatunkiem :-D
Konto usunięte: Kokietka78: To sobie bądź zszokowany, nick i zdjęcia to chwyt reklamowy, a co miałam wrzucić zdjęcia w bamboszach i kalesonach i wrzucić nick o nazwie siostra zakonna. Człowieku skąd Ty się wziąłeś z innej planety??
Absolutnie nic złego ci nie napisał i to zdaje się ty urwałaś się z innej planety "droga"pani.... Kokietka to uwodzicielka mężczyzn+ odpowiednie zdjęcia= twój obraz taki a nie inny. Szkoda tylko, że w nicku masz .... 78 a świadomość na poziomie gimbazy.....
Nie ona jedna wstawia zdjecia nieodpowiednie do swoich oczekiwan i ma efekt nie taki jakiego się spodziewała.
Kokietka78 masz racje ale młodzi też tego potrzebują sexu tak jest juz swiat stworzony nic nato sie nie poradzi